Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Filmet húzok le uTORRENT...

Filmet húzok le uTORRENT programmal A baj:bár húzza a filmet, de folyton kiírja egy sárga háromszög: Nincs bejövö kapcsolat. Ha nem vált zöldre az ikon, hálózati beállítási hibát jelenthet. Hogy tudnám beállítani, hogy legyen bejövő kapcsolatom?

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 17:07
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Routered van? Vagy nincs?
2009. dec. 16. 18:05
 12/45 anonim válasza:
nincs
2009. dec. 16. 18:26
 13/45 A kérdező kommentje:
Mi az a router???
2009. dec. 17. 14:54
 14/45 anonim ***** válasza:

Bocs, egy pár napig sokat dolgoztam így nem tudtam rátok figyelni. A router az az eszköz, ami több gépre osztja a netet. A gépetek és a modem közé van építve, illetve, ha wifin csatlakoztok, akkor is, csak akkor nyilván a kábeles rész kimarad.

Amennyiben nincs router a rendszerben, úgy valószínűleg szoftveres tűzfal akadályoz, ami lehet a Windows beépítettje, vagy külső gyártóé, esetleg mindkettő.

Ebben az esetben ezekben kell matatni, a Windows tűzfala a Vezérlőpultból állítható, ha külső gyártóé, akkor általában a systray-ben található neki az ikonja (az óra mellett)

2009. dec. 19. 17:51
 15/45 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, bementem a "Steart"-on keresztül a cstlakozásokba, és ott az UPS-nél van egy sárga háromszög, és ki van írva, hogy az UPS nincs cstalkoztatva. Ez lenne a hiba? Ha igen ,akkor hog kell bekapcsolni? Hiába klikkelek rá, nincs változás. Vagy rossz helyen keresek?
2009. dec. 21. 10:03
 16/45 anonim ***** válasza:
Az UPS az a szünetmentes áramforrás, arra itt most neked, azt hiszem nem lesz szükséged :) Viszont, ha te írtál nekem emailt egy pár napja, akkor nézd meg az emailod, tegnap válaszoltam! Ha nem te, akkor szólj és bemásolom ide a tartalmát, mert arra lesz szükséged neked is.
2009. dec. 21. 16:08
 17/45 A kérdező kommentje:
Nem én írtam emailt, de hálás lennék ha átmásolnád nekem.
2009. dec. 23. 14:52
 18/45 anonim ***** válasza:

Windows beépített tűzfal konfigurálása

Kattints a Start menüre ---> ott, ha klasszikus Start menüd van, akkor a Beállítások és ott a Vezérlőpult, ha a gyári XP Start menü, akkor elvileg csak simán a Vezérlőpultra ---> ezután feljön egy ablak, itt, ha az ablak bal felső oldali részén látsz valami ilyesmit, hogy VÁLTÁS A KLASSZIKUS NÉZETRE, akkor ezerrel kattints rá, ha azt, hogy váltás kategória nézetre akkor semmiféleképpen sem ---> most elvileg az utolsó ikon az ablakodban lévő ikon tengerben a mi barátunk a WINDOWS TŰZFAL, kattintsunk hát rá ---> itt feljön egy ablak, szép színes pajzsokkal :) nos, velük semmi dolgod, viszont fent lesz egy kis fülecske, melyre az van írva KIVÉTELEK, katt rá ---> no, itt már elég egyértelmű lesz a dolog, tudsz hozzáadni programot, amiket kienged a tűzfal, illetve tudsz a már meglévő programoknak nyitott portokat biztosítani.

Az utorrent-nek nyilván azt a portot kell megadnod itt, amit magában a programban is beállítottál. Ezekután reménykedünk, hogy aki a gépedet korábban karban tartotta, külső cég által gyártott tűzfalat nem telepített neked rá, mert az még jelenthet gondot.

Ha bárhol elakadsz, illetve ezek után sem működne, és amilyen szerencsénk van, miért is működne, akkor írj bátran.

2009. dec. 24. 11:47
 19/45 A kérdező kommentje:
Rákattintottam Start menüre/arra gondolok, ami a képernyő bal alsó sarkában van/, de ott nincs beállítások, de van pl. dokukentumok, utolsó dokumentumok,képek,saját gép, programok. Hol keresem pontosabban?
2009. dec. 24. 12:07
 20/45 anonim ***** válasza:

Ha nem klasszikus nézetben vagy, akkor simán van olyan a Start menüre klikkelés után, hogy Vezérlőpult, de ezt írtam is. A Sajátgép alatt kellene lennie, feltéve, hogy nem valami herélt, csicsás windowsod van.

Xp-ről beszélünk ugye??

2009. dec. 24. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!