Mért ilyen lassu a netem?
Figyelt kérdés
Nemtudom mi a baja tegnap vagy este hat fele elment egy orára utána vissza jött de nagyon lassu...ezt az oldalt is vagy 3-4 perc alatt hozta be.de van amit egyáltalán nem:S Egyébként Chello-s. Máskor sosincs ilyen. A modem azt jelzi hogy minden oké..2008. júl. 18. 16:07
1/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy fut a háttérben vmi alkalmazás ami foglalja a sávszélességet? A gép maga nem lassú? Esetleg lehet, hogy vmilyen spyware küld adatokat ki is az lassítja. Bár ez nincs összefüggésben azzal, hogy tegnap elment a net. Mondjuk ilyen előfordulhat. Egyelőre várj, lehet csak a szolgáltatónál van vmi probléma.
2/7 anonim válasza:
Ha azóta lassú amióta nem volt net, akkor valamit azsolgáltató csinálhat. De ha hosszabb ideje van ez akkor érdemes felhívni őket! Ők jobban tudják h mit csinálnak.
3/7 anonim válasza:
Próbálj meg egy modem resetet (modem kihúz a konektorból, otthagyni 5-10 percre, visszadug konektorba, gép bekapcs)
nekem ez általában bejön. (én is chello-s vagyok)
4/7 anonim válasza:
hívd fel a chello-t. fognak segiteni.
5/7 anonim válasza:
told le ezt a programot es scanneld le a geped; lehet van valami spyware-ed.Ugyanez a problemam volt es kiderult hogy van trojai virus a gepemen
6/7 anonim válasza:
egyébként modem, gép reset. vagy konfigold be jobban a tűzfalad (ugye nem windowsos? mert akkor necsodálkozz)
7/7 A kérdező kommentje:
Hát azóta sincs javulás. A gép az müködik jol.Egyáltalán nem lassu. Lehet hogy virus?
2008. júl. 21. 01:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!