Külföldi oldalról kötelezhetnek arra hogy fizessek?
Figyelt kérdés
Egy fizetős oldalra regisztráltam, de nem akarok érte fizetni viszont letörölni se tudom magamat róla. Bankkártyám nincsen, telefonszámomat, nevemet, lakcímemet nem adtam meg. Az oldalon semmit sem tudok megnézni. Az oldal legális. Arra vagyok kíváncsi hogy tulajdonképpen egy regisztrációért követelnek-e pénzt, ezért megbüntethetnek-e? Nem értek az internetes dolgokhoz.2014. jan. 23. 15:28
1/2 anonim válasza:
Két kérdést gondolj végig légy olyan kedves:
1. Szerinted ha eddig 4x feltetted a kérdést és mind a 4x mindenki egyöntetűen azt mondta, hogy NEM lehet belőle SEMMI bajod, akkor 5. alkalommal mire számítasz?
2. Ha nem adtál meg magadról SEMMI információt, KITŐL követelnének bármit is?
2/2 anonim válasza:
Nem. Ezek általában úgy működnek, hogy befizeted a díjat bankkártyán, paypalon, stb. keresztül és utána kapsz hozzáférést a tartalomhoz, amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!