Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Levelek importálása Gmail-be...

Myrandom kérdése:

Levelek importálása Gmail-be Outlook-ból?

Figyelt kérdés
Rengetek fontos levelem gyűlt össze az évek folyamán az Outlook levelezőmben, és most újra szeretném telepíteni a gépet. A leveleket fel szeretném tölteni a Gmail fiókomba. A probléma ott kezdődik, hogy a levelezőszerveren nincsenek meg a levelek, csupán az Outlookban. Hogyan tudom importálni Gmailbe a leveleket?

2014. jan. 19. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Importálni nem tudod, de azt megteheted, hogy - Outlook típustól függően - kimented a leveleidet (pl. .pst fájl), majd a telepítés után visszarakod a fájlt a helyére. Privátban szívesen segítek. Érdemes IMAP-ot beállítani a nem Gmail-os fiókokra, vagy beállítani, hogy maradjanak a szerveren, így azokat bármikor, bárhonnan elérheted.

Lenne még egy mód, de az sok levélnél nem túl cérszerű: egyenként, vagy együtt átküldeni a gmailos fiókba a leveleket. Egyenként elég macerás. Együtt átküldve pedig egy levélben lesz az összes átküldött levél. Én a pst-t másoltam ki mindig, ha újra kellett telepíteni a gépet.

2014. jan. 20. 07:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Katt.fogaskerek - tovabbi levelezesi beallitasok -

A fiók kezelése alatt E mail tovabbitasa

2014. jan. 22. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!