Meddig lesz felfüggesztve a twitter fiókom?
Tegnap regisztráltam és ma már valamiért felfüggesztették...talán mert megváltoztattam a nevem.
Levelet nem küldtek róla, csak egyszerűen nem tudom használni
Meddig kell kb. várnom?
ezt tegnap kaptam:
Hi there!
You've got an open support ticket and it's been awhile since we've heard from you. Hopefully this means your issue has been resolved; we're closing this ticket in hopes that it's true. If it's not, please respond to this email to reopen the ticket and confirm that the issue is not yet resolved.
Válaszolj arra a levélre és írd ezt:
Hello!
I confirm that the issue is not yet resolved.
Thank You
Sajnos sokáig is eltarthat mire válaszolnak, de van egy jó hírem :) Épp most néztem meg és azt látom, hogy a fiókom már nincs felfüggesztve. Szóval remélhetőleg a tied is megoldódik, csak légy türelmes és ha visszakapod, akkor nagyon tartózkodj a különböző (követés + még sem követés) és egyéb szabály szegésektől, amit a szabályzatuk tartalmaz.
Jelezd ha már visszakaptad.
Sziasztok! Azt megtudjátok mondani, hogy a követők, akik még a felfüggesztés előtt követtek be, a "javítás" után is megmaradtak?:)
u.i.: Én is kérvényeztem a fiókom vissza állítását, remélem nekem is sikerül! Köszönöm, hogy a válaszokkal idáig eljutottam!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!