Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meddig lesz felfüggesztve a...

Meddig lesz felfüggesztve a twitter fiókom?

Figyelt kérdés

Tegnap regisztráltam és ma már valamiért felfüggesztették...talán mert megváltoztattam a nevem.

Levelet nem küldtek róla, csak egyszerűen nem tudom használni

Meddig kell kb. várnom?

2014. jan. 18. 15:07
1 2
 1/18 anonim válasza:

Engem is felfüggesztettek, de megtaláltam az angol anyagban hogy miért. Nos engem azért, mert elkezdtem követni egy csomó embert, majd nem sokkal utána párat megnéztem közülük és meggondoltam magam, és megjelöltem hogy még sem követem őket.

Tehát a Twitter nem tolerálja ha valaki elkezd követni embereket, majd tömegesen meggondolja magát. A tömegesen-t úgy értsd, hogy max. 5-8 ember. Ide beillesztem a linket, ahol utána tudsz nézni:

[link]

2014. jan. 25. 15:57
 2/18 anonim válasza:
Ja, még azt elfelejtettem, hogy írni kell a support-nak angolul, hogy szüntessék meg a felfüggesztést... ezt is a fenti linken keresztül teheted meg.
2014. jan. 25. 15:59
 3/18 A kérdező kommentje:

én már 1 hete kb. így vagyok...éés szerintem azért, mert nem akartam megadni a teljes nevem(aztán mégis megadtam:D)

csak az a gond, hogy hogyan írjak nekik, amikor olyan szinten még nem tudok angolul!?

tudnál egy kicsit segíteni, ha szépen kérlek? :)

előre is köszönöm!!

2014. jan. 25. 18:03
 4/18 anonim válasza:

Az alábbi oldalon magyarul le vannak írva a Twitter szabályai. Először ezt tüzetesen nézd végig és derítsd ki pontosan miért függesztették fel a fiókod. Ha ez megvan, akkor írd le mi az és utána e szerint kell megfogalmazni a levelet nekik.

[link]

2014. jan. 26. 10:10
 5/18 A kérdező kommentje:

elvileg az, hogy igaz, hogy úgy regisztráltam, hogy megadtam a teljes nevem, viszont utána átírtam csak keresztnévre...de már visszaállítottam! szerintem ez lehet a gond :/

köszönöm h segítesz!!

2014. jan. 26. 14:31
 6/18 anonim válasza:

Ok, próbáld meg az alábbi üzenetet elküldeni a Twitter Support-nak a lenti linken keresztül, talán segít. Lehet 1 hétbe is beletelik mire válaszolnak vagy visszaállítják.

A "Subject" részhez írd ezt: suspended account

A "Description of problem" részhez írd ezt:

Dear Twitter Support!

My account has been suspended and I would like to cancel it.

Thank You.

Alatta a "Full name" részhez ékezetek nélkül a teljes neved, először a keresztnév, majd a vezetéknév.

Végül a legalsó "Are you human?" részhez gépeld be a képen látható 2 számsorozatot egymás után az üres részbe.

Ha minden megvan jól, akkor kattints a "Submit" gombra lent.

Sok sikert! Majd jelezz vissza van-e bármilyen eredmény. :)

[link]

2014. jan. 27. 18:13
 7/18 A kérdező kommentje:
jaaj nagyon-nagyon köszönööm!! :) aranyos vagy, hogy szántál rám egy kis időt...mindenképpen írok majd ;) remélem elfogadják!
2014. jan. 27. 19:10
 8/18 A kérdező kommentje:

ezt az e-mail-t kaptam:

(akkor ez most már a válaszuk? elég gyorsak voltak, ha igen:) lefordítanád légyszi, vagy csak megmondanád h mit írnak/kell csinálnom? előre is köszönöm, tényleg!!

Hello,

We understand that you're contesting an account suspension. Please be sure to read this entire email; you will need to take further action in order to reopen your ticket for your account to be reviewed.

If your account was suspended for aggressive following behavior, you should have received an email notification to the address associated with your Twitter account. Please reply to this message and confirm ALL of the following:

• You've removed all prohibited following automation from your account, and will stop any manual aggressive following behavior.

• You've reviewed our Best Practices page: [link]

• You understand our policies and will not engage in any prohibited following behavior.

If you received an email from admin@twitter.com saying "You're being suspended" or that we're going delete your account, you're safe; the email is fake. More information here: [link]

If you're uncertain why your account was suspended, please respond to this message after reviewing the Twitter Rules: [link]

While we strive to avoid mistakes, it's also possible that your account was suspended in error. If after reviewing the Rules, you have no idea why your account was suspended, just reply to this email and we'll review your case.

Thanks,

Twitter Support

[link]

@Support

2014. jan. 27. 20:12
 9/18 anonim válasza:

Nincs mit. Javaslom használd a Google fordítót, másold be a szöveget, aztán lefordítja. A link lentebb. Ez egy automatikus üzenet amit kaptál. Kaptál-e a Twittertől ezt megelőzően bármilyen hasonló levelet? Ha nem, akkor nem kell tenned semmit, csak várni.

[link]

2014. jan. 28. 11:24
 10/18 A kérdező kommentje:
óó...értem! köszönöm!!
2014. jan. 28. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!