Nem működik a tp link tl-wr841N routerem, mi lehet a gond?
kb. 1 hónapja vettem, nem értek a beállításhoz, van egy rendszergazda haverom, őt hívtam át csak nem ért rá, felidegesített mert nem lakik tőlem messze, ennek dacára megpróbáltam magam, elküldte hogy hogyan is kell beállítani
Na most már elején elakadtam, mert beírtam ip címet, nem tölti be, azt irja nem található.. többször próbáltam http-vel anélkül minden hogy 192.168.1.1.et sehogy nem engedi... mikor működik net akkor sem hoz be semmit 192.168.1.1 erre..
Próbáltam a telepítő cd-t az utasítás szerint, ott valami olyasmit ír h nincs internet kapcsolat...
Na most hagytam az egészet 1hónp eltet szóltam a haverom báttyának ő simán ért hozzá, sok routert beálította neki is ugyan az volt, már elején ezt az ip-t nem érzékeli.. cd telepítésnél azt írja nincs internetkapcsolat.. pedig routeren jelzi jól villognak a lámpák...
Mi lehet a gond?
Szóval ezt az oldalt az elejétől fogva a végéig elolvastad:
Mindent úgy is kötöttél be ahogy a link leírásában szerepel.
Próbáltál már a 192.161.0.1 -es IP címmel belépni ha már a 192.168.1.1 -el nem sikerült?
Megfordítottad a routert és megnézted hogy az aljára ragasztott matricára mi van írva belépési IP-nek, felhasználónévnek és jelszónak? (csak mert sokszor a matricán más adat szerepel mint a routerhez csomagolt használati utasításon)
köszi segítségeket, expoler sem hoz be semmit az ip-re..
tplinklogin routerem alján ott van. szürke oldalt hoz be ahol routerrel kapcsolatos linkek vannak..
Igen, így van.
A
[link] szavakat beírva nekem is egy szürke oldal jön be linkekkel. De kihagytál egy "o" betüt.
TPLINKLOGIN.NET ezt írd be a címsorba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!