Miért "laggolok" egy Multiplayer FPS játékban a délutáni/esti órákban, kb.16 órától 24 óráig? Nem laggolok túl "brutál" módon, de ahhoz eléggé, hogy rontsa a teljesítményemet a játékban.
20/20 mbit-es az internetem.
A cseh szervereken is ugyanez a gondom, ahol 14-30 közti pingeket tapasztalok. Hiába extrém alacsonyak a pingjeim, a legjobb szervereken is hibát tapasztalok este. Kb. 24 óra után és reggel, valamint kora délután semmi gondom sincs; mindig az esti órákban jönnek a mini-lagok, a fegyverek elsütése után kevésbé sebződnek az ellenfelek. A netstats ilyenkor 2-5 Loss közti értéket mutat folyamatosan, viszont éjfélkor, délelőtt és kora-délután mindig 0 a Loss, ilyenkor tökéletesen működik minden. Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy azért, mert a többi lakásban a lakóparkban pl. torrenteznek, én ettől hogyan laggolhatok, amikor külön vagyunk előfizetve a netre/tv-re. Vagy ilyen mégis lehet? Ha igen, miért?
Neten találtam egy NetEagle-t, meg egy GameBoost-ot, amik elvileg javítják a kapcsolatot, feltelepítettem őket, de azok sem tették helyre.
Interneten beírtam angol nyelven a problémát, és találtam WOW meg LOL játékosok kérdéseit, akik szintén mindent kipróbáltak, de semmi. Volt, akihez kijött a szolgáltató embere, meg növeltette a sávszélt, de semmi sem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!