Akik reggelente hőmérőztök, mérnétek most is egyet? A többi lent.
Bocsánat a bizalmas és a bizarr kérésért, de a 2 napja kezdtem el mérni a hőmet (ciklus közepén sajnos), csak hgy megszokjam a köv. ciklusra a "szertartást". Tegnap és most is megmértem kíváncsiságból ilyenkor és ma nagyon nagy a különbség: reggel 36,3, most 37,2. Ez jelentheti azt, hogy ma van/volt az ovum? Vagy ez egy teljesen normális jelenség? Most épp fájdogál a hasam is és totál középidőben vagyok.
Nektek mennyi az ingadozás?
z pont 0,5 ahogy nàlam. Akkor neked is most van ovud :)
Holnap nekem is fel kell mennie reggel a hőnek! De ma legyetek együtt, ha babàt szeretnétek! Első voltam.
Itt nézegettem példagörbéket, s egyet sem találtam, ahol ovukor ekkora zuhanás lett volna! Volt zuhanás, de a rendszer nem oda húzta az ovu vonalát...Nem értem...
Semmi értelme nap közben mérni, és semmi információval nem szolgál.
Fussál pár kört, rögtön meg fog változni a hőd is.
Azért kell reggel mérni, mert azt nem befolyásolja semmi, csak az alapanyagcsere.
Nekem reggelre csak egy kicsit ment feljebb: ma 36,5 volt. Nekem eddig 32 naposak voltak a ciklusaim, szóval elvileg 21-re nem várom. Eddig mindig 18. napon volt először tojásfehérje szerű nyákom és 17-19. napokon volt az ovus fájdalom (elég kemény görcsökkel). De most jóval hamarabb jött minden, mert a 12. napon már volt nyák, ma már nincs, és az ovus fájdalom a 13. napon kezdődött, tegnap még volt erősen, ma még nem éreztem.
Tettem is fel egy kérdést, de nem kaptam választ, mindjárt belinkelem.
Te mikorra nem várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!