Ha Ncoreon elite vagyok, akkor nem kell egy torrentet sem visszatöltenem?
Elite a rangom egy hónapja, és írja hogy bármennyi hit n run elkövethető, szóval nem kell megvárnom a 48 órát, vagy a visszatöltést ügye, de így nem is tűnik el az aktivitásnál a listából a torrent soha? Vagy mikor leszedtem ahhoz képest 1 hónapra fog?
Persze van sok amit visszatöltök, hogy elite maradjak.
Minden úgy működik, mint eddig, csak nincs hnr limit
de ez le van írva az oldalon, + most te is elmondtad, úgyhogy nem vágom, miért tetted fel a kérdést
48 órát, vagy teljesen visszatölteni a torrentet. Ha az aktivitás menüből eltűnik a torrent akkor jó.
Amúgy megtudtam már, hogy minden 2hétnél régebbi torrent a hónap végén fog eltűnni.
Ha decemberi torrent van az aktivitásodban, az azért van, mert min. két, max. 6 hét van seedelni.
De viszont: Ha adott hónap 16. napja után töltesz le bármit, már kevesebb mint két hét van a hónap utolsó napjáig, ezért azt a torrentet már csak a következő hónap utolsó napján ellenőrzik. Ez esetben jan 31-én
Erre vonatkozóan a sor, hogy az "elmúlt időszakban futtatott torrentek" jelenti:
A torrent letöltésétől a következő ellenőrzésig terjedő időszak( pl. dec.16-án letöltött film esetében, dec.16-tól jan. 31-ig)
Elnézést, ha nem volt érthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!