Szerintetek hogy tudnék nCore-on 250 GB seedelt adattal rendelkezni ha lassú a feltöltési sebességem (100-200 kb/s a feltöltési sebességem)?
Seed szerver nélkül.
Milyen torrenteket töltsek le amelyekben tudnék érvényesülni, magyarán amelyeknél tudnék én is seedelni, nem pedig csak az lenne hogy seedben állok de nem tölt semmit. Mert szeretném elérni a "Tag" rangot amihez ugyebár 250 GB vissza seedelt adat kell, nekem viszont csak 5 GB van eddig.
Töltöttem már le olyan file-t is másik torrent oldalról, amin folyton seedelek és már 62 GB adatot seedeltem vissza, de nCore-on ez eddig nemigen sikerült.
Vagy van valami más (ingyenes) megoldás a gyorsabb seedelésre, hogy tudjak érvényesülni? Esetleg ingyenes seed szerver (nemhiszem hogy van ilyen de hátha valaki ismer)?
HELP ME
Minden hasznos válasz írójának megy a zöld kéz. :)
Kezdj el filmeket, játékokat töltögetni, amik még frissek és szépen bent hagyod a torrent programba egyszerű mi?
Akkor most szépen gondolj bele abba, amikor régen még arány szerint működött a rendszer és jobbik esetben is csak kb 40kb/s volt a feltöltésem, ahhoz képest most meg elegendő, ha bent hagyod HnR-be. Nektek már túl jó sorotok van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!