Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lassab az internetem mint...

Lassab az internetem mint kéne miért?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 50 megabites a netem (Digi) eddig tökéletesen működött, de most már 2-3 hete, maximum 10 megabittel tölt, és az egész nagyon le van lassulva. Például ha már töltök valamit és közbe egy youtube videót is szeretnék betölteni és megnézni, kb. esélytelen. Mi lehet a probléma, mert ez így nem állapot, hogy amiért fizetek nem azt kapom..

2013. dec. 31. 15:56
 1/4 Német_Tibor ***** válasza:

A szerződésedben benne volt, hogy mi az a minimum sávszél, amit hozni fognak (ez kb 10 mega környékén lehet). Ezt érdemes megnézned, és ha nem éri el, telefonálni nekik.

Lehet, hogy csak az ünnepek miatt vannak többen a neten, és az miatt kevesebb jut neked.

Azt érdemes csinálni, hogy a letöltéshez beállítasz X sávszélességet, hogy a youtube-ra is maradjon még, így nem fog akadozni.

2013. dec. 31. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Hívd fel a szolgáltatót, lehet, hogy csak tévesen lekorlátoztak. Láttunk már ilyet a világtörténelemben.

Ettől függetlenül az igaz, hogy 10Mbit-tel valószínűleg teljesítik a minimális sávszélt szóval ne rögtön anyázva kezdj:)

állíts le minden letöltést zárd be a böngésződet majd egyetlen böngészőablakban futtass le egy speedtest.net tesztet párszor. Ezt az adatot tudod kommunikálni feléjük mint számodra elérhető sávszélesség.

2013. dec. 31. 16:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, speedtest-et már futtattam. Ott is maximum 10 megabitet jelez. Várok még picit, aztán felhívom őket, de lehet nálam van a baj.

Köszönöm azért a válaszokat!:)

2013. dec. 31. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk az nem hülyeség, hogy kipróbáld egy másik router-rel is. Sőt a még jobb, ha a router-t kihagyod és a modemből direkt a gépbe csatlakozol, hátha a router ment tönkre (bár mondjuk ennek nagyon kicsi az esélye, de egy próbát megér és nem tudnak ilyesmivel lerázni az ügyfélszolgálatosok)
2013. dec. 31. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!