Mit jelent az hogy Hit'n'Run? (NCore)
sziasztok:) ezt a szöveget olvastam amikor regisztráltam.
amely által a meghívott - a jól bevált rendszertől eltérően - "részleges" tagja lesz az oldalnak. Mindez azt jelenti, hogy csupán 5 Hit'n'Run engedélyezett az újonnan regisztráltak számára, akik 1 hónapos tagságot követően csak akkor lehetnek az oldal rendes Tagjai, ha teljesítik a ranghoz előírt követelményeket. (értsd: kötelező letölteni 5 torrentet ebben a hónapban, emellett 5 Hit'n'Runon belül maradni) azt értem hogy le kell tölteni 5 torrentet de miaz hogy 5 Hit'n'Runon belül kell maradni? köszi előre is a válaszokat?:)
A Hit'n'Run azt jelenti hogy nem teljesíted a seed kötelezettséged, magyarán letöltesz valamit de 1 hónapon belül nincs meg a 48 órányi seed.
Remélem tudtam segíteni! :)
Van egy Aktivitás menü ott tudod követni a dolgokat.
A lényeg, hogy két hét alatt vissza kell töltened egy torrentet VAGY két hét alatt 48óráig seedben kell álljon. Ha ez nem teljesül HitnRun lesz a torrent, viszont a hónap végéig még van lehetőséged visszatölteni vagy seedelni. Mellesleg ott az nCore wiki olvasgasd azt minden le van írva
A lehetséges hit'n'run-ok száma: 5
Ez a szám nem azt jelenti hogy mennyit kell letöltened, hanem csak azt hogy ha pl 10 letöltésből 5öt nem töltesz vissza a fent leírt módon akkor még nem lehet baj. Ha túlléped akkor figyelmeztetést, warnt kapsz. Kirívó vagy gyakori esetekben pedig kizárnak az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!