Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki fognak tiltani az ncore-ról?

Ki fognak tiltani az ncore-ról?

Figyelt kérdés

Üdv!

Új felhasználó vagyok az ncore-on,és az lenne a kérdésem,hogy miért van az,hogy letöltök,és nem töltenek vissza a torrentjeim.Pedig nincs szüneteltetve a torrent.

Azt írja,hogy nem vagyok teljes körű tag,és elvileg kizárnak,ha nem töltök vissza a hónap végéig,ethát nem tartom be a szabályokat..

A másik kérdés:Ha én tegnap est regisztráltam,akkor ma estig kell visszatöltenem,mert ha nem akkor kizárnak(ma van a hónap vége :/ ) ???

Valaki tudna segíteni,hogy mit tegyek???

Köszönöm.

2013. dec. 31. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Olvasd el a szabályzatot.
2013. dec. 31. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a letöltés óta nem telt el 2 hét akkor a hónap végén nem fog Hit'n'Run (fel nem töltött) -nak számítani, a következő hónapig még van időd teljesíteni a seed kötelezettséged.

Amúgy havonta 5 torrentet hit'n'run -olhatsz, magyarán havonta 5 torrentnél nincs seed kötelezettséged. Ja és nem kell visszatölteni az egész torrentet csak az a lényeg hogy 1 hónapon belül meglegyen a 48 óra seed, torrentenként, az se baj ha ez alatt az idő alatt 0 kb-ot töltesz fel, csak az a lényeg hogy 48 óráig seedelve legyen a (letöltött) torrent.

Amúgy jelentkezz be ncore-ra, nyisd meg ezt a linket, itt van bővebben a téma: (az URL sávban az ncore(pont)cc után írd) /wiki.php?action=read&id=689

Remélem tudtam segíteni! :)

2013. dec. 31. 21:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2014. jan. 1. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!