Ujratelepítés után torrent megörzés hogyan?
Figyelt kérdés
Ujra szeretném rakni a gépem,viszont vannak rajta filmek amiket felfelé töltök egy bizonyos oldadra hogy javítsam az arányom.Viszont ha ujrarakom a gépem akkor a filmek is kitörlődnek.A torrenteket amiket idáig letöltöttem azt elmentettem pendrivera.Viszont attól hogy azt elmentettem és az uj gépbe ujra rá fogom tenni az szerintem megint le fogja tölteni amit viszont nem akarok.Nem lehet valahogy megőrizni a letöltést hogy az ujrarakás után is ugyanazokat a filmeket felelé töltse?(remélem érthető voltam) :)2013. dec. 30. 08:13
1/8 aspikami válasza:
Dehogynem. Egyszerűen berakod a filmeket oda, ahova az u torrent tölt, majd elindítod a torrent fájlt.
Leellenőrzi és seedel is.
2/8 anonim válasza:
Jól mondja az 1., plusz van egy "Letöltés helyének megadása" funkció is, azt megadva a pontos helyre (ahol van a film) is elindul a seed.
3/8 P.O.C. válasza:
Lemented a torrent fájlokat és a letöltött anyagokat amit seede -elni akarsz még. Újrahúzod a rendszert, felrakod a torrent klienst, beállítod a a cél mappát, majd visszamásolod az anyagot az eredeti könyvtár szerkezetet megtartva. Ez után újra futtatsz minden egyes torrent fájlt. Nem fogja megint letölteni, csak ellenőrizi a célmappát, és utána folytatódik a seed.
4/8 aspikami válasza:
Igen, ezt kihagytam. :) Ha nem akarsz másolgatni, egyszerűen beállítod a letöltés helyének a pendrive-t és onnan seedel.(Bár ezt nem ajánlom, mert így letöltés téren eléggé korlátozva vagy)
5/8 P.O.C. válasza:
+a pen drive élettartamát csökkenti. Nem torrentezésre vannak tervezve.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem szóval mondjuk egy másik gépre lemásolom a filmeket majd az ujrarakás után visszarakom az ujratelepített gépre és a Bit/U-torrentet beállítom hogy onnan töltsön ahova visszaraktam a filmeket.Ezután ha jól értem élszleli hogy abban a mappában megtalálható már az a film és csak felfelé kezdi tölteni.(jól értem)?
2013. dec. 30. 14:31
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! :)
2013. dec. 31. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!