Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » XP újratelepítés után miért...

Janiwalker kérdése:

XP újratelepítés után miért nem megy a net?

Figyelt kérdés

Máskor is újraatelepítettem már és akkor semmi hasonló probléma nem adódott. Mikrohullámú internetem van, szóval semmi router vagy modem, újratelepítettem az összes alaplapi drivert(a hálózati csatlakozót is) de semmi.

Viszont a hálózati kapcsolatoknál azt jelzi, hogy van internet és megy is, de böngészővel semmi(az összesel megpróbáltam). De a laptop-al működik ahogy azt olvashatjátok is. Ennek a problémának a megoldására várok építőjellegű válaszokat!

Előre is köszönöm!

2013. okt. 16. 19:45
 1/2 Mr. V. ***** válasza:

A laptopból másold át a dns-kiszolgálók értékeit és elvileg menni fog... ha a gépeden van skype, annak már ha van neted zöldnek kell lennie, ha viszont webcímeket akarsz ip-re fordítani (azaz böngészni), ahhoz már kell a dns kiszolgáló. Valamiért nem kapja meg ezt a géped.

A google által biztosított dns-cím (gyors): 8.8.4.4

2013. okt. 17. 08:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, viszont úgy tűnik egy másik problémába ütköztem.

Nemt tudom megnézni a MAC címemet (a kapcsolat tulajdonságainál ez jelenik meg: Fizikai cím: ff-ff-ff-ff-ff-ff) már próbáltam futtatásba beírni az ipconfig /all parancsot, be is hozza az ablakot, de csak egy pillanatra és el is tűnik.

Kérdésem tehát a következő: Hogyan lehet még megnézni a fizikai címet, hozzáteszem integrált a LAN csatlakozó szóval nincs ráírva a fizikai cím, van valami más megoldás hogy kiderítsem mi a fizikai cím?

2013. okt. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!