XP újratelepítés után miért nem megy a net?
Máskor is újraatelepítettem már és akkor semmi hasonló probléma nem adódott. Mikrohullámú internetem van, szóval semmi router vagy modem, újratelepítettem az összes alaplapi drivert(a hálózati csatlakozót is) de semmi.
Viszont a hálózati kapcsolatoknál azt jelzi, hogy van internet és megy is, de böngészővel semmi(az összesel megpróbáltam). De a laptop-al működik ahogy azt olvashatjátok is. Ennek a problémának a megoldására várok építőjellegű válaszokat!
Előre is köszönöm!
A laptopból másold át a dns-kiszolgálók értékeit és elvileg menni fog... ha a gépeden van skype, annak már ha van neted zöldnek kell lennie, ha viszont webcímeket akarsz ip-re fordítani (azaz böngészni), ahhoz már kell a dns kiszolgáló. Valamiért nem kapja meg ezt a géped.
A google által biztosított dns-cím (gyors): 8.8.4.4
Köszönöm a segítséget, viszont úgy tűnik egy másik problémába ütköztem.
Nemt tudom megnézni a MAC címemet (a kapcsolat tulajdonságainál ez jelenik meg: Fizikai cím: ff-ff-ff-ff-ff-ff) már próbáltam futtatásba beírni az ipconfig /all parancsot, be is hozza az ablakot, de csak egy pillanatra és el is tűnik.
Kérdésem tehát a következő: Hogyan lehet még megnézni a fizikai címet, hozzáteszem integrált a LAN csatlakozó szóval nincs ráírva a fizikai cím, van valami más megoldás hogy kiderítsem mi a fizikai cím?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!