Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Újratelepítettem a laptopomat...

Újratelepítettem a laptopomat (sony vaio PCG-71811M). Miért nem működik a wi-fi?

Figyelt kérdés
Újratelepítés után (win 7-et tettem rá), nem fogja a wi-fit és ha vezetékes internetet kötök rá, az se működik. Tudna valaki használható driver linket küldeni? (Két napja keresek neten, de sajnos nem találok.)

2013. dec. 25. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:

De egy sz@r termégtámogatása van a Sony-nak. Az összes oldalon feltett hasonló kérdésre a Sony oldalát linkelik be, de ez az egy laptop pont hiányzik a listából.

Az eszközkezelőben a hálózati kártyáknál nézd meg és írd ide milyen bejegyzés található.

Nincs véletlenül egy CD/DVD a laptophoz a driverekkel?

2013. dec. 25. 14:17
 2/3 P.O.C. ***** válasza:

Így nincs fent a Sony honlapján.

Hívd a Sony Magyarországot (Azért ülnek ott hogy segítsenek.)

Tel.: 06-1-777-9151

Nyitva tartás : Hétfő-péntek 09:00-18:00 (helyi idő szerint)

Ha neked ez sürgősebb, akkor rakj fel valamilyen rendszer diagnosztikai szoftvert pl AIDA64. Nézd meg milyen típusú Wi-Fi és LAN adapter van a gépben, és keress rá aszerint a Google -el.

Boldog Karácsonyt!

2013. dec. 25. 14:21
 3/3 P.O.C. ***** válasza:
Amúgy az elsőnek igaza van, tényleg szánalmas ez a Sony részéről, hogy ilyen hiányos a letöltő oldala. Még ha valami 10 éves modell lenne, akkor megérteném, de nem az.
2013. dec. 25. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!