Valaki lenyúlta a képemet és feltöltötte vmi nagyon gáz oldalra. Mit tehetnék?
Sajnos nem az első eset, de eddig meg tudtam oldani h letöröljék. De ezen az oldalon nem vagyok fent ráadásul nagyon gáz egy oldal sztem. Egyik ismerősöm látta meg, de ki sem igazodok az egészen, h egyáltalán ki tette fel:S
Hihetetlenül idegesít:@ Valakinek van ötlete mit tegyek?
vmi tiniribancok:S
azért ekkora nullákkal nem akarok egy oldalon mutatkozni:S kis hülye 15 évesek...
bocsi de sztem rohadtul mind1 melyik vagyok...nem azért kértem segítséget!
Szóval vkinek van használható ötlete?
Feltettem a saját magam blogjára egy megoldási javaslatot, ha érdekel és tetszik, írj, megadom a részleteket.
A saját magam esetében a csibefasz szolgáltatójának érdemes küldeni egy szerzői jogi jogsértés panaszt. A Te esetedben (tiniribancok) más a szolgáltató, tehát más címre kell küldeni ugyanazt a levelet. Szerencsére a tiniribancok netszolgáltatója is magyaroszági cég, tehát nem lesz nehéz dolgod (nem kell USA-beli tárhelyszolgáltatókkal bajlódni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!