A TP-LINK beállításainál miért van ez az elképesztő fejetlenség?
Szia.
Neked nem jött be a TPlink, másnak igen (többek között nekem is)
Inkább azt kellet volna leirni, hogy mi a gond, mert az, hogy nem megy, igen tág fogalom, és igy a segitség is el fog maradni, vagy csak általános segitséget fogsz kapni.
Én se tudok mást irni, nézz szét az emulátorok között : [link]
A másik lehetőség, hogy rossz maga a router és azért nem sikerül a beállitás.
Sok sikert.
Üdv.
Milyen netet akarsz vele beállítani? Vezetékes vagy mobil (3G/4G)?
Ha ha mobilnetet szeretnél mi az 3G/4G adapter pontos típusa?
v1 vagy v2 hardver verziód van?
Így néz ki a v1:
így a v2:
UI.: Amúgy mindegyik ilyen, aminek nincs normális magyarországi képviselet. Ilyen tekintetben a D-Link a legjobb Magyarországon, ott garantáltan segítenek! Havernek bedöglött a NAS, nem volt meg a garjegy, de már arra sem emlékezett honnan vette. Telefonált nekik megadta a gyári számot elmondta mi a baj, 3 napon belül küldték az új terméket teljesen ingyen. Ezt nevezem!
"még hozzáértők is csak néznek mint a moziban"
akkor sajnos nem értenek hozzá
a tp-link amúgy is pofonegyszerű és sok segítség van hozzá a neten, de nem csak a neten, hanem magában az eszközben is
Rosszul látod a kérdést..
Az autódat meg tudod szerelni egyedül?
Az autós példára visszatérve: te mint a téma szakembere, gondolom nem úgy vásárolnál autót, hogy egyik nap kitalálnád hogy neked autó kell, és a másik nap meg random beülnél egybe, és megvennéd, mert beindul és gurul. Minden más szempont másodlagos lenne (pl. márka, típus, felszereltség, fogyasztás, stb.). Gondolom előtte teszteket, népítéleteket olvasnál, ellátogatnál pár szalonba beülnél, próbakör stb.
Router vásárlásnál is így kellett volna eljárnod. Fórumok olvasása, kompatibilitási lista megnézésére a gyártó oldalán, stb, stb.
Sajnos a routereknél ez a USB modem csatlakozás elég kényes, nem olyan egyértelmű mint Ethernet csatlakozás esetén, hogy alapból működik.
Én egyébként igyekeztem elkerülni a "kínai nyelvet" ahogy fogalmaztál. Elég érthetően kérdeztem az előző kommentemben. Szaktudás sem kell a megválaszolásához. De mivel nem kaptam infót, a semmiből én se tudok neked pontos érthető választ adni. Az utóbbi kommenteidben válaszolni kellett volna a kérdésekre, nem pedig folytatni a picsogást, hogy te hogy jártál a TP-Link supportal meg a Média Mark -al, mert minket ez a része teljesen hidegen hagy, és a problémád se oldódok meg tőle. Pontos leírást meg nem tudok adni, se linkelni. A számítástechnika sajnos a leggyakrabban nem úgy működik, hogy vagy fehér vagy fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!