Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A TP-LINK beállításainál...

A TP-LINK beállításainál miért van ez az elképesztő fejetlenség?

Figyelt kérdés
Hogy lehet eladni így vmit hogy használhatatlan egy átlagember számára, még hozzáértők is csak néznek mint a moziban, a segítő telefonok meg némák, a beállítások ezrei használhatatlan és követhetetlen zagyvaságok!!!! egy TL-MR3220 linket szeretnék már egy hete beállítani, beállíttatni hozzáértőkkel is, de neeemmmmeeegggyyyy....
2013. dec. 23. 19:12
1 2
 1/14 coopper ***** válasza:

Szia.

Neked nem jött be a TPlink, másnak igen (többek között nekem is)

Inkább azt kellet volna leirni, hogy mi a gond, mert az, hogy nem megy, igen tág fogalom, és igy a segitség is el fog maradni, vagy csak általános segitséget fogsz kapni.

Én se tudok mást irni, nézz szét az emulátorok között : [link]

A másik lehetőség, hogy rossz maga a router és azért nem sikerül a beállitás.

Sok sikert.

Üdv.

2013. dec. 23. 19:24
 2/14 P.O.C. ***** válasza:

Milyen netet akarsz vele beállítani? Vezetékes vagy mobil (3G/4G)?

Ha ha mobilnetet szeretnél mi az 3G/4G adapter pontos típusa?

v1 vagy v2 hardver verziód van?

Így néz ki a v1:

[link]

így a v2:

[link]

UI.: Amúgy mindegyik ilyen, aminek nincs normális magyarországi képviselet. Ilyen tekintetben a D-Link a legjobb Magyarországon, ott garantáltan segítenek! Havernek bedöglött a NAS, nem volt meg a garjegy, de már arra sem emlékezett honnan vette. Telefonált nekik megadta a gyári számot elmondta mi a baj, 3 napon belül küldték az új terméket teljesen ingyen. Ezt nevezem!

2013. dec. 23. 19:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom a TP-link különböző routerei mennyire mások a webes interfész szempontjából, nekem egy 740N-em van és pofonegyszerű minden. Mivel van gondod pontosan?
2013. dec. 23. 19:26
 4/14 anonim ***** válasza:

"még hozzáértők is csak néznek mint a moziban"

akkor sajnos nem értenek hozzá

a tp-link amúgy is pofonegyszerű és sok segítség van hozzá a neten, de nem csak a neten, hanem magában az eszközben is

2013. dec. 23. 19:33
 5/14 A kérdező kommentje:
Vadonat új tp-link tl-mr3220, homlokegyenes ajánlások, leírások után elvittem a médiamárkóba ahol 3 laptoppal záróra előtt még sikerült beállítatni, mert mobilstik 3-4g internetre kellett összehozni, ezért akik otthoni dróttal szeretnék, azok csak odacitált szerelőkkel tehetnék ezt meg. nem tudom hogy hányadik próbálkozásra sikerült nekik, de otthon továbbra sem műxik, csak a stickkel közvetlenül netezek, a telómon a ruterrel bejön a wifi erős jele, a ruter ssid jele is, de nem tudok megnyitni semmit, mert azt írja nincs netkapcsolat... a PC.vel netre meg mindenáron telefonos kapcsolódást keres... nem vagyok netguru csak általános felhasználó, gondolom mi vagyunk többségben és a mi szintünkön kéne tájékoztatni, leírásokat, segédleteket adni, mert amiről itt egyesek tanácsként adnak az kínaiul van
2013. dec. 28. 12:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Rosszul látod a kérdést..

Az autódat meg tudod szerelni egyedül?

2013. dec. 28. 14:31
 7/14 A kérdező kommentje:
az autót vezetni kell tudnia a felhasználónak nem szerelni... egyébként autószerelő vok :) ha egy új autón a gyújtáskulcsot elfordítom, illik beindulnia.... jóóó tudom benzinnek is lennie kéne, a ruter feltöltve beállítva, még pufog is de ez mégsem indul... már 3 telszámom van segítőként, de egyik sem csörög ki... akkor minek is vannak?
2013. dec. 29. 22:55
 8/14 P.O.C. ***** válasza:

Az autós példára visszatérve: te mint a téma szakembere, gondolom nem úgy vásárolnál autót, hogy egyik nap kitalálnád hogy neked autó kell, és a másik nap meg random beülnél egybe, és megvennéd, mert beindul és gurul. Minden más szempont másodlagos lenne (pl. márka, típus, felszereltség, fogyasztás, stb.). Gondolom előtte teszteket, népítéleteket olvasnál, ellátogatnál pár szalonba beülnél, próbakör stb.

Router vásárlásnál is így kellett volna eljárnod. Fórumok olvasása, kompatibilitási lista megnézésére a gyártó oldalán, stb, stb.

Sajnos a routereknél ez a USB modem csatlakozás elég kényes, nem olyan egyértelmű mint Ethernet csatlakozás esetén, hogy alapból működik.

Én egyébként igyekeztem elkerülni a "kínai nyelvet" ahogy fogalmaztál. Elég érthetően kérdeztem az előző kommentemben. Szaktudás sem kell a megválaszolásához. De mivel nem kaptam infót, a semmiből én se tudok neked pontos érthető választ adni. Az utóbbi kommenteidben válaszolni kellett volna a kérdésekre, nem pedig folytatni a picsogást, hogy te hogy jártál a TP-Link supportal meg a Média Mark -al, mert minket ez a része teljesen hidegen hagy, és a problémád se oldódok meg tőle. Pontos leírást meg nem tudok adni, se linkelni. A számítástechnika sajnos a leggyakrabban nem úgy működik, hogy vagy fehér vagy fekete.

2013. dec. 30. 00:06
 9/14 A kérdező kommentje:
elég részletesen leírtam pedig... még mindig nincs wifim, cseréltem a 3220 at MR3420 ra, mert ebbe már lehetett frissíteni a telenornál egyedüliként használt!!! stick Huwei E3276 kiegészítését, minden a leírás és a telefonos segítség alaján... de semmmmiii!! azt mondja töröljem a pin-t a kártyáról... aaakkkoorrr is seemmiii... ha bmelyik új autóba beülök és nem indul akkor rosszul választottam márkát?? naaa ne hülyéskedjünk máááá...
2014. jan. 25. 13:07
 10/14 P.O.C. ***** válasza:

"elég részletesen leírtam pedig..."

Ja, baromira, még csak most voltál hajlandó elárulni milyen modemed van. Amúgy meg ez a típus nincs a TP-Link kompatibilitási listájában.

[link]

[link]

Szerezz kompatibilis modemet, használtan biztos találsz pár ezerért, pl:

[link]

Utána menni fog.

2014. jan. 25. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!