Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook ismerős szerzés?

Facebook ismerős szerzés?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet növelni az ismerőseimet? Van olyan oldal tényleg ahol lájkolom és +500 ismerősöm lesz?

Köszönöm a válaszokat előre is:)

2013. dec. 22. 00:17
 1/4 anonim ***** válasza:
A FB ismerősök száma limitálva van, hogy ne csináljanak ebből az emberek divatot, versenyt. Nincs értelme hamis ismerősökkel telepakolni a profilodat, mert azzal csak a valódi ismerősöktől veszed el a lehetőséget, és a hírfolyamod lesz tele mindenféle reklámmal, szeméttel, vírussal, amit az álismerősök generálnak neked nap mint nap.
2013. dec. 22. 00:39
 2/4 anonim ***** válasza:

> Facebook ismerős szerzés?

Főnév főnév főnév. Érvénytelen kérdés. Próbáld újra.

> Hogyan lehet növelni az ismerőseimet?

Főzz nekik finomakat és tápláld őket bőségesen. Meg szteroidokkal talán, de nem vagyok szaki.

> Van olyan oldal tényleg ahol lájkolom és +500 ismerősöm lesz?

Nem hiszem, mert hetente panaszkodik itt GYK-n valaki, hogy "jaj-jaj túl sokat jelöltem be és most nem tudok jelölni, micsináljak, jaj-jaj". X jelölés után blokkol a FB.

2013. dec. 22. 00:44
 3/4 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm kedves első válaszoló :) akkor inkább nem kérek belőle..

másodikra nincs mit reagálnom mert úgy értelmetlen amit írt hogy azt még kommentálni sem érdemes.

2013. dec. 22. 00:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Én anno játszottam a darkorbit magyar szerverén, volt is kb. 50 "ismerősöm" onnan, aztán egy szép napon ismerősnek jelölt egy dél-amerikai játékos, na akkor elindult a lavina. Másnap +20, majd +50, aztán napi 100-150 új ismerős a világ minden tájáról. Ez 2-3 hét leforgása alatt 2000 új ismerőst jelentett.
2013. dec. 22. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!