Mit gondoltok a napiszarról? És mért gondoljátok azt? Miért jó miért nem?
Erről irok és kiváncsi lennék az emberek véleményére.
Irjatok sokat,bármien nézet érdekel!!
Vannak vicces dolgok a napiszaron. Először azt gondoltam, hogy ezzel személyiségi jogokat sért, de aztán rájöttem, hogy a legtöbb kép myvip-ről van, tehát az illető maga tette közzé (ha minden igaz) vagyis beleegyezett abba, hogy mások nézegessék.
Az viszont nem tetszik, hogy vannak olyan szemét emberek, akik a volt barátnőjük/barátjuk képeit, videóit küldik el, teszik fel; s ezeket a képeket, videókat a szerkesztő még kérésre sem törli. Mit tehet róla szegény ember, hogy tetszeni akart a volt kedvesének és ezért csinált egy olyan képet magáról ami nem másokra tartozik, majd szakítottak és az ex erőszeretettel feltölti egy oldalra hagy égjen. Ez iszonyú bunkóság. Legalább a napiszar szerkesztősége lehetne olyan rendes, hogy akkor ezeket törli.
jó
röhögök a napi rajokon napi suna
ratyi zene ratyi játék stb... :)
Hát azért nem tudom mit szólnának a kedves szerkesztők, ha őket tennék fel egy oldalra.
Gondolom ők soha nem vágtak egy furcsa fejet, mindig tisztelet tudóak voltak, s nem utolsó sorban soha nem csináltak semmi hülyeséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!