Vélemények a napiszarról?
Figyelt kérdés
Nézitek? Ha igen naponta hányszor?2011. júl. 19. 13:26
2/10 anonim válasza:
kb. 1X.. végig lapozom, általában nem viccesek, viszont a kommentelők fele egy nagy büdös c*gány, és csak elterelésből magyaqráznak ott, szerintem azok sokkal szánalmasabbak
3/10 anonim válasza:
Nem nézem, mert szerintem még a műfajában is az legnagyobb szenny.
4/10 anonim válasza:
1x-2x eszembe jut és megnézem, de az is ritka. undorító. belépek és tele van "pucérkodó" emberekkel. nagy sz.r az egész. szenny. -.-
5/10 anonim válasza:
Láttam már régen, de kéne tiltani szerintem. Akik azt az oldalt nézegetik, azok a legprimitívebb emberek az egész világon! Szörnyű...
6/10 anonim válasza:
Van még olyan? Szánalmasan primitív, egyáltalán nem szórakoztató. Puruttya. AZ igazi.
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem is a szórakoztatás a célja, hanem görbe tükröt állít az egész társadalom elé. Nézzük csak meg azokat a képeket. Azt mind emberek saját maguk tették fel a netre, saját magukról. Az napisz@ar csak összegyűjti ezeket a képeket, és humor vagy éppen szánalom tárgyává teszi nagyon helyesen, mert így talán ezek az emberek majd elgondolkoznak, hogy legközelebb hogyan viselkedjenek, vagy hogy ország világ tudtára hozzák-e hogy miket művelnek.
8/10 anonim válasza:
14:40: Az oldal üzemeltetői sokkal szánalmasabbak azoknál, akik kikerülnek rá, nekik is szükségük lenne egy tükörre.
9/10 anonim válasza:
Már miért lenne az szánalmas, ha valaki közzétesz újra egy képet, amit saját maga, a tulajdonosa tett fel a netre? Azzal hogy feltette, elfogadta, hogy bárki láthatja, és bárki újra közzéteheti akárhol. Ja hogy ő ezt nem tudta, vagy pont az volt a célja, hogy mindenki lássa? Na ez a szánalmas.
10/10 A kérdező kommentje:
14:40 egyetértek veled.:)
2011. júl. 20. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!