IP cím és USB WI-FI beállításban jártas valaki?
Inviteles netem van (Win 7 x86, Laptopn) és vettem egy TP-Link TL-WN721N USB WI-FI adaptert és az a problémám, hogy nem tudom AP módba kapcsolni. (azt szeretném, ha telefon tudna wi-fin csatlakozni a netre) autómatikusra van állítva az IP-m, máshol szintén win7-tel nem automata ip-vel működött. az lenne a kérdés, hogy mire írjam át az IP címem és mi legyen a DNS cím? Illetve ha átírom akkor a netem ugyan úgy fog működni?
köszönöm a segítséget mindenkinek
köszönöm hogy írtál, ezt már máskor is próbáltam jó néhányszor, de ha indítani próbálom, hogy az usb adapteren keresztül legyen netem akkor hibára hivatkozik és nem indul. viszont ha a laptop beépített wi-fijével próbálkozok akkor elindul, csak néhány percenként ledobál. (ilyenkor újra parancssor, újra "start hostednetwork" és ilyenkor általában újra jó lesz pár percig) ezért is vettem az adaptert, mert azt hittem a beépített wi-fi bekrepált.
esetleg más ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!