Hogy ha véletlenül regisztráltam egy olyan weboldalra ami fizetős de vannak rajta ingyenesen megnézhető tartalmak, akkor abból nem lesz bajom ha nem fizetek?
Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 09:29
1/7 csacsi2 válasza:
"ingyenesen megnézhető tartalmak" -ért nem kell fizetni! Regisztrációnál meg figyelj oda milyen adatokat adsz ki magadról!
2/7 A kérdező kommentje:
Nem adtam meg magamról semmilyen személyes adatot. Az egy video oldal ahova regisztráltam. Vannak olyan tartalmak amiket meglehet nézni persze miután bejelentkeztem, de vannak olyan tartalmak amikhez oda van az írva hogy premium.
2013. nov. 25. 09:36
3/7 csacsi2 válasza:
premium-ot nem tudod valsz. megnézni. nem adtál meg személyes infókat (elektronikus fizetés) akkor nincs honnan levonják!
4/7 A kérdező kommentje:
Premiumot nem tudok rajta megnézni, mert beadja a fizetési lehetőséget. De azokat a videókat, amikhez nincs odaírva hogy premium azt megtudom nézni.
2013. nov. 25. 09:43
5/7 A kérdező kommentje:
Válaszoljon valaki!
2013. nov. 25. 09:54
6/7 csacsi2 válasza:
megvolt:
"ingyenesen megnézhető tartalmak" -ért nem kell fizetni!
7/7 A kérdező kommentje:
Tehát ha regisztráltam és csak az ingyenes tartalmakat nézem meg akkor abból nincs semmi? Bocsi ha hülyének tünök de nem vagyok jártas a témában.
2013. nov. 25. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!