Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek miért nem gyorsul...

Szerintetek miért nem gyorsul fel az internetem?

Figyelt kérdés
vodafone usb stick k4305-ös mobilinternet készülékem van. egy hónapja használom, és 8 gb-os. a számlazárás előtt túlléptem a limitet, és kiválasztottam, hogy korlátozott sebességgel internetezem tovább. azóta feladtam a csekket, de a sebesség nem változott. mikor lesz újra gyors, vagy nekem kell beállítani valamit?

2013. nov. 16. 09:07
 1/2 anonim ***** válasza:
december elején
2013. nov. 16. 09:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen hónap elején.

Van egy számlázási ciklusod amelynek a végén, tehát az új számlázási ciklus elején újraindul a csomagba foglalt adatmennyiség ami a te esetedben azt fogja jelenteni hogy újra normális sebességgel használhatod a netet.

Azt hogy mettől meddig tart ez a számlázási ciklus elvileg benne van a számlában.

2013. nov. 16. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!