Meloka91 kérdése:
Segitseg! Hogy lehetne internetem?
Figyelt kérdés
Vettem egy internetsticket! Csatlakozik a gepem hozza es mukodik is .. A jel eros. De kozben elkezdi a wifi keresni a sticket es ha ott akarok csatlakozni hozza akk keri a hozzaferesi pontot avfelhasznalo nevet es jelszot. De ilyet nem kaptam mivel ez nem szerzodessel van. Havonta kell feltoltenem. Es mivel oda nemtok mit irni ezert nincs netem. De amugy mondom a stick mukodik meg vilagit is csak emiatt h a wifinel nemtudok csatlakozni igy nemjo es nincs net. Normalis h ott a wifinel is csatlakozni kell hozza? Vki okos segitsen pls.2013. nov. 14. 14:33
1/1 anonim 

válasza:

tesó,te valamit összekeversz,azt semmit se lehet így érteni,
-miért kell neked a wifi,a mobilnethez ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!