Elképzelhető, hogy a Diginet lassítja a gépem?
Szia.
Operációs rendszer ?
Futó folyamatok (CTRL+SHIFT+ESC-Folyamatok fül) ? Melyik fogja esetleg a perocesszort....
Indits virus és malvare keresés.....
Sok sikert.
Üdv.
Szia!
Kb. 20 perce, hogy újraindítottam a gépet, csak a skypeom van bekapcsolva, és rögtön ennyi az eredmény:
Azért is gyanakszom, hogy ez lehet a gond, mert újraindításkor valamelyest normalizálódik a helyzet.
Windows XP-m van. Futó folyamatokat néztem, nem látok különösebb gondot, mindegyik alkalmazás annyit "fogyaszt" amennyit kell, a CPU terhelés mégis 100%.
Vírus szerintem nincs, Nodom van.
Szia.
Tedd CPU oszlop szerint csökkenő sorrendbe a folyamatokat és ha nem "A Rendszer üresjárati folyamatai" "foglalja" el a CPU 99 %-át, hanem esetlegesen az SVCHOST.EXE eszi meg a CPU 50-90 %-át akkor :
Két dolog lehet :
1. Virus.
2. Windows Update.
Kideritheted hogy a 2. pont-e a hibás: tiltsd le a windows updatét :
Futtatás : services.msc
A megjelenő ablakban meg kell keresni az Automatikus frissités sort, és le kell állitatni.
Katt kétszer rá, a megjelenő ablakban (ha fut akkor először leállitás gomb, majd) a leengedő ablakban leállitást választani. Kép : [link]
Ha nem az a hibás a fenti módszerrel ujra engedélyezheted a windows updatét.
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Akkor már csak egy dolog van hátra deritsd ki, hogy hova mennek / honnan jönnek a TCPIP csomagok, szedj le a network sniffert (pl commview) és azzal nézd meg "üres" álapotban mivel kommunikál a géped.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!