Diginet csatlakozás miért nem működik?
routeren keresztul mobilon tokeletes, pc-n nem mukodik. azt irja: connecting through wan miniport(pppoe)
error 678: the remote computer did not respond.
a kapcsolat telepitesekor a szolgaltato altal megadott felhasznalonevet es jelsxot adtam meg es elvileg kovettem minden utasitast.
jelen kerdest mobilrol, ugyanezen a kapcsolaton keresztul teszem fel, ezert feltetelezem, hogy a router jol van beallitva. tippek?
mert a számítógépeden nem pppoe kapcsolatot kell beállítani, hanem azt a router oldja meg.
Akkor kell a számítógépen a PPPoE kapcsolat ha a net közvetlen a pc-be megy és nem a routerbe.
töröld a pppoe kapcsolatot a pc-n.
milyen OS?
os = operating system = operációs rendszer
mit használsz windows 7? XP?
töröld ki a betárcsázást.
UTána wifin csatlakaozz.
xp
ha siman wifin akarok csatlakozni, azt irja, h "wireless network connectiin 2: windows was unable to find a certificate to log you on to the network" aztan elvileg csatlakozik, de azt irja kozben, hogy "validating identity" es az internet meg nem megy :((
ezen besz@rtam... elkértem a barátnőm notebookját, azon egyből kért jelszót, csatlakozott és minden fasza... nem értem...
köszi a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!