Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Magas a pingem. Hogyan orvosol...

Magas a pingem. Hogyan orvosoljam?

Figyelt kérdés

speedtesten csináltam egy tesztet ott lett 360-as a ping.Utána pingeltem az IP címemet (parancssorban).Ott 0ms volt.Utána pingeltem a gyakorikerdesek.hu és facebook.com-ot az első 1344ms a második 656ms.

Kell még valmait ellenőriznem?Nálam lehet a gond vagy a szolgáltatónál?

2megás net (készülök gyorsabbra váltani csak még nincs keret rá)szomszéddal van megosztva.Eddig normális volt csak az utóbbi időben lett ilyen nagy a ping

2013. nov. 2. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:

A saját IP-címed pingelése értelemszerűen minimális időt vesz igénybe, hiszen olyankor az adatcsomag sehová nem megy ki.

"2megás net" -- háát a mai világban már brutálisan lassúnak minősül, bár amikor nekem 1-2 megásom volt, anno akkor is alacsonyabb volt a pingem. (Közvetlenül a kettő nincs szoros összefüggésben egymással.)

"szomszéddal van megosztva" - ez mondjuk már lehet problémaforrás.

Régebben is meg volt osztva?

Változott azóta valami?

2013. nov. 2. 21:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Amióta bevan kötve a net azóta megosztva van,tehát a kezdetektől.De eddig semmi baja nem volt 15-20-as pingekkel ment.Csak most az utóbbi időben csinálja ezt.Tudom hogy elég ergya net, de nemsokára lesz erősebb :D.Viszont addig még szeretnék ezzel kezdeni valamit
2013. nov. 2. 21:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Semmi változás nem volt
2013. nov. 2. 21:20
 4/5 Emberek ***** válasza:

nem tudom miért volt akkora pinged, én mikor pingeltettem a routerem a gyakorira, akkor kaptam 48 ms-t, és az fb-re 130 ms átlagot

de a neted egy elég ócska lassú valami. az ilyen net kb 8 éve volt korszerű kb. bár a net sebessége, és a ping idő között nincs ok-okozati összefüggés. így a megosztás lehet a ludas

2013. nov. 2. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Próbáltad másik eszközről pingelni?

Vagy akkor, ha a szomszéd nem csatlakozik rá?

2013. nov. 2. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!