Magas a pingem. Hogyan orvosoljam?
speedtesten csináltam egy tesztet ott lett 360-as a ping.Utána pingeltem az IP címemet (parancssorban).Ott 0ms volt.Utána pingeltem a gyakorikerdesek.hu és facebook.com-ot az első 1344ms a második 656ms.
Kell még valmait ellenőriznem?Nálam lehet a gond vagy a szolgáltatónál?
2megás net (készülök gyorsabbra váltani csak még nincs keret rá)szomszéddal van megosztva.Eddig normális volt csak az utóbbi időben lett ilyen nagy a ping
A saját IP-címed pingelése értelemszerűen minimális időt vesz igénybe, hiszen olyankor az adatcsomag sehová nem megy ki.
"2megás net" -- háát a mai világban már brutálisan lassúnak minősül, bár amikor nekem 1-2 megásom volt, anno akkor is alacsonyabb volt a pingem. (Közvetlenül a kettő nincs szoros összefüggésben egymással.)
"szomszéddal van megosztva" - ez mondjuk már lehet problémaforrás.
Régebben is meg volt osztva?
Változott azóta valami?
nem tudom miért volt akkora pinged, én mikor pingeltettem a routerem a gyakorira, akkor kaptam 48 ms-t, és az fb-re 130 ms átlagot
de a neted egy elég ócska lassú valami. az ilyen net kb 8 éve volt korszerű kb. bár a net sebessége, és a ping idő között nincs ok-okozati összefüggés. így a megosztás lehet a ludas
Próbáltad másik eszközről pingelni?
Vagy akkor, ha a szomszéd nem csatlakozik rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!