Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lenne 1 kérdésem hogy mért...

Dobosbenjamin kérdése:

Lenne 1 kérdésem hogy mért magas a pingem?

Figyelt kérdés

ugy van hogy vettem 1 routert 2 gép van. Meg vannak osztva de az én gépemen a játékban 999-es a pingem a másik gépen fölépek akkor 200-főlé nem megy a pingem

internetem:boglárnet

mit tegyek?

2013. aug. 15. 14:08
 1/6 A kérdező kommentje:
amugy a netem 1m-ás
2013. aug. 15. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
1mega nettől ne várj sokat. Pláne megosztva. Gondolj bele, hogy a legkisebb netet is szétszeded, miféle terhelésnek van kitéve.
2013. aug. 15. 14:29
 3/6 A kérdező kommentje:
na de akkoris a tesomnak gyorsabb mint nekem
2013. aug. 15. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:

1M l*f**z. Nekünk 8m-es van, és mialatt játszom, és öcsém akár EGYETLENEGY oldalt is megnyit a saját gépén, már felkúródik a pingem 1-2 mp-re... szóval 1 mega annyira gyenge, hogy az már fáj. Ráadásul a jelen játékokhoz alapból kevés ez a sávszélesség!

Nem mellesleg akármilyen a neted, ha megosztva használjátok, akkor belassul. Én ilyenkor átszólok öcsémnek, hogy nyugi van, mert különben... :D

2013. aug. 15. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Nekem 15 megás van, és nővéremmel megosztva használjuk, de van mikor pluszban még telóról is fellép wifire, néha én is ipodomról, és ha itthon van apa, ő is felmegy laptopról. Ilyenkor játék közben 50-60 a pigem. Sok évvel ez előtt amikor még nekem is csak 1-2 megás netem lett volna, ez a szám 400-500ra emelkedett volna. 1mega tól kevés az ilyesmi dolgokhoz. Ha nincs pénzed nagyobbra, te dolgod, nincs is ezzel "semmi" baj, de ne lepődj meg ilyenen. Mellesleg lehet azért kisebb a ping nála, mert nem egyenlően oszlik meg az internet a két gép között. Ez ellen viszont nem tudsz semmit se csinálni, mert nem mondhatod azt a wifinek, hogy "márpedig az én gépemre fogsz jönni" :D

2013. aug. 15. 15:39
 6/6 A kérdező kommentje:
FUCK
2013. aug. 15. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!