Mi lehet a baj (internet, letöltés)?
Azt írja a uTorrent, miután lefuttattam egy setup guide -os tesztet, hogy "Connection failed error: Az adatküldési vagy -fogadási kérés nem engedélyezett, mert a szoftvercsatorna nincs csatlakoztatva (datagram szoftvercsatornán sendto hívással történő.." A "..." után meg is szakad a mondat.. Nem fért ki, vagy nem tudom..de nem folytatja.
Szóval, lényegében arról van szó, hogy nem működik torrenten keresztül a letöltés, pedig az internet teljesen rendben van.
Pfú, remélem, mond számotokra valamit az a hibaüzenet, mert nekem fogalmam sincs, miről lehet szó..
Előre is köszönöm a segítségeteket!
nem fizikai pozícióra gondoltam :-)
Vagy is Routeren keresztül használod, a router egy tűzfalat is képez, meggátolja a PC -d közvetlen elérését és így támadását.
Ahhoz hogy tudj torrentezni portot kell nyitni a kliens a programnak.
Vagy is fel kell lépni a router aminfelületére ott meg kell keresni a "port forvarding" menüpontott, ahol hozzá kell adni egy tetszőleges számú portot (1000-65000), a számítógéped helyi IP címéhez.
Ezután a torrent programba ezt a portott kell fixen megadni.
Másik lehetőség, hogy UPnP -t bekapcsolod a routeren, és a kliens programban is. Így a portot automatikusan nyitja meg a torrent program.
Hm..semmi.
Különben...lehet, már korábban mondanom kellett volna, hogy van egy szobatársam, aki szintén az én routeremre van fölcsatlakozva, csak épp neki mükszik minden pöpecül..
Megnéztem, hányas számot visel az ő portja, aztán átírtam arra az enyémet is az uTorrentben és a Routerben is.. de ez sem segített.. Valszeg arról lehet szó, h neki működik rendesen az az UPnP funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!