UPC net probléma?
Figyelt kérdés
A héten kötöttük be a upc 240megás internetet. Eddig 40 megás digi volt. A problémám az hogy a digivel ha bármit letöltöttem ki is használta általában, speedtesten is megvolt annyi, torrentnél is stb. Ezzel viszont a torrentek nagyon lassan jönnek, oké h nem használja ki teljesen de amikor fél órán át 20kb/s a letöltés pedig seed van izomból az fura. Beállítás kalauznál azt irja a torrent h a port nincs nyitva de a letöltés lehetséges és egy sárga pipa mellette. A diginél nyitva volt a port. Ez talán a modem miatt van amit adtak nemtudom. Mellesleg bármi mást szedek le vagy speedtestet nézek ott 200 mega fölött mér, ott minden rendben. De a torrentnél nemtudtam megoldani a problémát, pedig elég sok netes tutorialt probáltam mind tűzfalnál mind router beállításainál mind a torrent kliensen belül. Mivel tudnám rábírni a torrentet h ki is használja a netet? Ha be is indul a letöltés és felmegy 8-15mb/s -re, rögtön vissza esik 1mb/s-re. Hátha tudtok valamit amit én nem :/2013. okt. 6. 14:56
1/5 anonim válasza:
Nyiss portot első körben.
Igen, azon a cuccon kell dolgozni, amit adtak, mivel az UPC is már újabb egy routert szokott adni az ügyfeleknek.
2/5 A kérdező kommentje:
De milyen portot? Állítsak be torrentben egy fix portot és azt engedjem át a routerben is? A router technicolor tc7200. Nem nagyon állítottam ilyesmit eddig és nemakarnám elrontani ezért kérdezősködök, sry :/
2013. okt. 6. 15:11
3/5 A kérdező kommentje:
A másik kérdés, ezt el is felejtettem. Mikor beléptem először a netes kezelőfelületbe utána nem jelentkeztem ki csak kiléptem az adott lapból. Azóta nem enged belépni hanem ezt írja "Egy felhasználó már bejelentkezett. Egyidőben csak egy bejelentkezés engedélyezett." ilyen helyzetben mit tegyek? áramtalanítsam a routert vagy mit?:D
2013. okt. 6. 15:14
4/5 A kérdező kommentje:
Ezen a felületen kéne beállítani a dolgot? [link]
a lenyitható protokoll részben van udp,tcp és mind2.
2013. okt. 6. 15:40
5/5 anonim válasza:
Nekem is hasonló a problémám, csak nekem egyáltalán nem engedi a torrentet 0 / 0 a le- és a feltöltés.
De annyit tudok segíteni, hogy ha nem enged be a router a kezelőfelületére, akkor vagy újra kell indítani, vagy pedig áramtalanítani kell egy pár másodpercre. Mér nekem is csinálta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!