Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » UPC Fiber Power 120 netre...

UPC Fiber Power 120 netre fizettem elő, probléma? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy wifiről csak 35-40 Mbps letöltési sebességet kapok (ez a garantált, ezért ezzel nincs bajom)

DE

ha kábellel kötöm a géphez, akkor is csak 70-75 Mbps letöltési sebességet kapok! Ez azért a 120-hoz képest elég nagy eltérés. (Az adatokat speedtest-tel mértem.)

Mit csináljak?

Menjek be a UPC-hez és püföljem az asztalt meg panaszkönyvezzek, vagy mi a megoldás?

Köszi a válaszokat, minden értelmes válaszolót zöld kézzel jutalmazok!

2013. szept. 30. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb wifi 54 mbitre képes max, szóval ez a routered baja, komolyabb kéne. A 75 mbit a hálózat terheltsége miatt van, nézd meg éjszaka. Nem fognak a problémáddal sokat foglalkozni, max annyit tehetsz, hogy ha nálad nincs meg a 120, akkor előfizetsz egy kisebbre.
2013. szept. 30. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én megnéztem ezt a díjcsomagot az UPC weboldalán, és ezt találtam ami nem is kisbetűvel van írva:

Maximális letöltési sebesség 120 Mbit/s

Maximális feltöltési sebesség 10 Mbit/s

Garantált leltöltési sebesség 30 Mbit/s

Garantált feltöltési sebesség 4 Mbit/s

Tehát a garantált 2x megvan.

Szerintem nem fognak veled foglalkozni

2013. szept. 30. 13:32
 3/4 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Sajnos az összes szolgáltató ezt csinálja a Max le és feltöltési sebességgel reklámozza a csomagját, miközben valahol apró betűvel ott van a garantált is, amig ez fölött vagy túl sok mindent nem tehetsz, lehet hívogatni őket asztalt verni de puszta azon kívül hogy megpróbálnak tenni valamit igazából nincsenek semmire kötelezve mert a szerződésben foglalt minimum fölött vagy.
2013. szept. 30. 13:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm a válaszokat!

Zöld mindenkinek ment!

2013. szept. 30. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!