UPC FIBER Power 15 mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy új gépet kb. olyan 20 napja eddig nem volt semmi gond a nettel de két napja teljesen belassult. De nem maga a net mert torrentezésnél megvan a sebesség de ha pl operában vagy mozillaban netezek egy iwiwet vagy egy iGoogle-t percek míg behoz. Meg észrevettem hogy most a modemen vagy mi is ez van egy led ami ha be van kapcsolva a gép villog. Elvileg ez jelzi azt hogy csatlakoztatva van a számítógép. Na ez a régi gépnél ez kikapcsolt állapotban is villogott most nem. Tudnátok segíteni miért van ez??? Előre is köszi!!!2010. aug. 20. 22:00
1/6 P.O.C. válasza:
A régi gépnél valószínűleg alapból engedélyezve volt a hálózatfigyelés pl. a Wake On LAN miatt. A mai alaplapoknál viszont biztonsági okok miatt ki van kapcsolva.
Szóval ez a jelenség nincs összefüggésben a problémáddal.
Szerintem valami kártevő lesz a ludas..
2/6 anonim válasza:
azt nézd meg h a ramodat v a procidat nem e foglalja le vmi teljesen, mert az is lehet az oka
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi srácok! Hát nem tudom Eset 4 fent a gépen de még akkor átnézetem más progival is. Amiatt lehet a probléma hogy én azt a telepítő lemezt nem futtattam most az új gépen amit adtak annó a nethez vagyis félig lefuttattam de mikor újraindítja a gépet csak egy fehér képet hozbe és semmi mást a gép se megy tovább nem töltődik be semmi csak ha feladatkezelőben bezárom.
2010. aug. 20. 23:11
4/6 anonim válasza:
UPC FIBER Power 15 használok nálam is ez volt a gond, [link] állítsd be ezek a beállításokat a mozzila firefox-on !!!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi öreg! Működik!! :D nagyon nagy vagy!!!
2010. aug. 24. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!