Tudtok ingyenes, megbízható proxy szervert?
Olyan kéne amire a teljes internetes forgalmamat ráirányíthatom pár dolog kivételével.
Tehát ha megnyitok egy weboldalt, betöltök egy flash videót vagy letöltök egy családi fotót az FTP szerveremről akkor ez mind a proxy szerveren menjen keresztül.
Persze tudom hogy ez lényegesen lassítani fogja a sebességet de nem baj.
Ami fontos hogy megbízható legyen. Ez alatt azt értem hogy Pl ne "lesse" meg a jelszavaimat vagy banki utalás esetén ne nézze meg a banki adataimat...stb
Felmerülhet a kérdés hogy mi szükségem van erre. Igazából nem sok csak egyszerűen nem szeretném hogy mindent lássanak rólam a weboldalak meg már az is idegesít hogy ha felmegyek egy weboldalra illetve az is idegesít hogy egy csomó weboldal, internetes játék nem érhető el Magyarországról.
Bocsi, az utolsó bekezdés elég értelmetlen lett.
Így akartam írni:
Felmerülhet a kérdés hogy mi szükségem van erre. Igazából nem sok csak egyszerűen nem szeretném hogy mindent lássanak rólam a weboldalak illetve az is idegesít hogy egy csomó weboldal, internetes játék nem érhető el Magyarországról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!