Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » ". , amit nem találsz meg a...

". , amit nem találsz meg a google-lel, az nem létezik. " És ha mégis?

Figyelt kérdés

Kicsit bugyuta kérdés, de hátha van egy jó ötltetek, vagy egy jó wallpaper oldal ötletetek. Pár éve találtam egy absztrakt képet, kék alapon arany körök voltak, gyönyörű kép, a körök ehhez hasonlóak: [link]

vagy ez: [link]

csak sokkal élesebb, kidolgozottabb volt. A kép eltűnt a gépemről, de nemrég elkezdtem újra keresni. Nagyobb háttérkép oldalakon próbáltam blue, blue-gold, gold circle, circle, stb szavakkal rákeresni, a google-ben is kerestem, vagy 600 oldalt átnéztem, és nincs meg. :( Tudom, hogy értelmetlen és reménytelen tovább keresni, de hátha sikerül alapon azért kiírtam a kérdést. köszi előre is a segítséget, ha valakinek van ötlete :)

2013. okt. 14. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de mennyivel jobb egy véletlenszerűen belinkelt oldal, ahol te majd keresgélsz az én válaszomnál, hogy ez így reménytelen???

Ha linkelek neked egy tucat ilyen oldalt, akkor elégedett leszel?

2013. okt. 19. 15:22
 12/13 A kérdező kommentje:
igen :)
2013. okt. 22. 09:11
 13/13 anonim ***** válasza:
2013. okt. 22. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!