". , amit nem találsz meg a google-lel, az nem létezik. " És ha mégis?
Kicsit bugyuta kérdés, de hátha van egy jó ötltetek, vagy egy jó wallpaper oldal ötletetek. Pár éve találtam egy absztrakt képet, kék alapon arany körök voltak, gyönyörű kép, a körök ehhez hasonlóak: [link]
vagy ez: [link]
csak sokkal élesebb, kidolgozottabb volt. A kép eltűnt a gépemről, de nemrég elkezdtem újra keresni. Nagyobb háttérkép oldalakon próbáltam blue, blue-gold, gold circle, circle, stb szavakkal rákeresni, a google-ben is kerestem, vagy 600 oldalt átnéztem, és nincs meg. :( Tudom, hogy értelmetlen és reménytelen tovább keresni, de hátha sikerül alapon azért kiírtam a kérdést. köszi előre is a segítséget, ha valakinek van ötlete :)
itt van FullHD-ben.
Goooooogle, 16 másodperc alatt....
1: Azért nem találsz meg rengeteg dolgot Google-vel, mert nem tudod használni.
2: Amit nem találsz meg Google-vel az még könnyedén létezhet.
3: Próbáld ki a Google Képek hasznos funkcióit.
G.
Te most arra gondolsz, hogy "elmagyarázol" egy képet, mi meg ebből kitaláljuk, hogy melyikre gondoltál???
Ugye nem gondolod komolyan?
Amint már írva vagyon, gondolatolvasni Google barátunk sem tud. Attól, hogy tudod használni a keresőt, még kereshetsz rossz kulcsszavakra, rossz mintára, stb.. Sokkal előnyösebb lenne a kép forrását megkeresni valahogy, esetedben elindulni az eltűnt kép után, kinyomozni, hogy hogy került a gépre.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!