Létezik olyan sorozatok letöltésénél, hogy amikor egyetlen epizódot töltök le, mégis legalább azonos tartalmú 15 winRAR archívum kerül a letöltésre?
Ugyanazzal a tartalommal rendelkeznek ezek a tömörített mappák is,azaz:legalább 15-ször tölti le a gép ugyanazt,holott egyszer klikkeltem rá az epizód darabjaira ("darabonként" kellett letölteni,és minden darabnak meg kell lennie ahhoz,hogy a teljes epizódot meg lehessen nézni)
Kérdés:Megtartsam ezeket a felesleges darabokat,vagy kuka?
Mindben ugyanaz a tartalom volt,vagyis 15-ször töltötte le ugyanazt,megnyitottam legalább 10-et,de már nem volt türelmem a többihez,de valószínűleg azokban is ugyanaz volt (nem voltak üresek).
Mappába rendeztem őket,mert volt még egy csomó felesleg dolog,ami gondolom a letöltéshez tartozik,meg akarom nyitni a winRAR-okat,erre némelyiknél azt írja,hogy sérült fájl,másoknál azt,hogy nincs mit kibontani.Ezt már végképp nem értem.Sérültek volna a mappába rendezés miatt?
Most jövök a falvédőről,azt se tudom,hol kell a gépet bekapcsolni..Nem írtam véletlenül,hogy mindben ugyanaz van?Mellesleg volt a kommentem végén egy kérdés,amire várom a választ ha lehet,lehetőleg nem a Te stílusodban és nem tőled!Már rég túl vagyok azon,hogy mindben ugyanaz van,ha elolvasod a kérdésemet,rájössz!
Logika!
Namost egyszerű eldönteni: egy film általában 700mb, ha mind a 15 rar-t kitömöríted, és 15*700mb-t foglal, azaz több, mint 10 gigát, akkor 15ször van meg ugyanaz a film. De ebben az esetben megkérdem, honnan töltesz, hogy 10 gigát észrevételnül lehúztál?
Ha ktiömöríted, és nem kapsz 10 gigát, akkor meg egy film feldarabolva, ahogy az előzők írták.
Az eredeti kérdésre válaszolva: lehet, hogy 15ször tölti le a gép ugyanazt a filmet, de ez vagy programhiba, vagy félrekattintottál(sokat frissítettél rosszkor), vagy egy vírus próbálja a gépedet is felhasznáva kinyírni a szervert, leterhelni a szolgáltatód stb.
Utolsónak:
Köszi a választ,a tied legalább érthető volt.
14.649 KB egy winRAR archívum.Ez mennyi MB?Bocs,de naon kezdő vagyok - de legalább felvállalom.....
Válaszodat előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!