Hogy kell ebay-ről rendelni?
Először is, ezen van posta költség is, nem tudom láttad-e.
Így összesen 33ezer Ft a termék.
Ez nem licitálós, azonnal megvehető.
Én is még nem rég kezdtem el ezzel foglalkozni, ha van bankszámlád akkor azt össze tudod kötni a paypal fiókoddal, így nem szükséges külön paypal-ra pénzt feltölteni.
Tehát első lépésként regisztrálnod kéne itt: www.paypal.com
Miután regisztráltál, meg tudod adni a számlaszámod stb. Ha újra kikerülsz a főoldalra ezúttal belépve a paypal fiókoddal akkor jobb oldalt van egy "Notifications" ablak amiben van egy olyan, hogy "Link and confirm my debit or credit card" ha erre rámész akkor itt tudod összekötni a fiókodat a kártyáddal, amivel majd közvetlen tudsz rendelni Ebay-ről. Ez úgy működik, hogy itt majd kb 240 Ft-ot levesznek a számládról, ha mindent helyesen töltöttél ki, és pár nap múlva (nekem kb 4-5 nap volt) megjelenik a számládon a tranzakció, amiben benne lesz egy 4 jegyű számkód amit majd be kell írnod a paypal fiókodban hogy összekösd a kettőt. Ez az egyszerűbb módja, a többiben nincs tapasztalatom, de így nem kell külön pénzt feltöltegetni paypalra.
Ha valami nem tiszta, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!