Melyikről érdemesebb rendelni? Ebay.com, Ebay. Uk. Co, Ebay. De? Vagy mindegyik ugyanaz?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 14:02
2/7 anonim válasza:
Mindegyik ugyanaz, de az eBay.com-on van fent a legtöbb holmi, mert ugye amerikai. Plusz, az a legismertebb.
3/7 anonim válasza:
Ugyanaz üzemelteti mind, esetleg a vevő/eladó kör más.
4/7 anonim válasza:
igazából attól függ, mi az amit vásárolsz. a globális mint írják, ott van minden. de például ha olyan nagyobb értékű dolgot rendelnél, ami esélyes, hogy fennakadna a vámon, és te ezt kikerülnéd, akkor mindenképp vagy .co.uk vagy .de vagy az .at oldalon keress, mert ott be lehet állítani, hogy Európai unión belüli termékeket listázza, amit a globálison nem tudsz.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! akkor végülis nincs különbség? mert én hallottam valami olyat, hogy a .hu azok vannak amik Magyarországra szállítanak.. stb. akkor ez kamu?
2013. szept. 12. 15:29
6/7 anonim válasza:
Annyiból igaz, hogy magyar eladókat fogsz ott főleg találni.
7/7 anonim válasza:
nem, valóban a magyaron kb ugyanaz, mint az co.uk és a de, csak rettenetesen le van egyszerűsítve, meg ugye magyar nyelvű és forintban írja az árakat. például én szeretem, ha tudom úgy csoportosítani a cikkeket, hogy ár+postaköltség szerint legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!