Visszakapcsolási díj?
A szolgáltató küldött egy ajánlott levelet melyben tájékoztattak hogy a szolgáltatást korlátozták és 30nap nemfizetés esetén megszűnik a szerződés.2 hónap számlaelmaradás volt.Ezt eddig értem.
Most küldtek egy levelet visszakapcsolási díjról.
A kérdésem az hogy mit kapcsoltak vissza hiszen nem megszűnt a szerződés,szolgáltatás csupán korlátozták.
Az ajánlott levél után rendeztem a számlákat.
Nyilván a szerződésben benne van és lehet igazuk van ezt sajnos most nem tudom.
A kérdésem először is hogy a korlátozás után számítanak e fel visszakapcsolási díjat a szolgáltatók?
Egy korlátlan 2megás mikrohullámú szolgáltatásról van szó.
A visszakapcsolási díjról 3napja kaptam egy számlát.
A szolgáltató szerint a 9hó 10napján keltezett számla aminek a teljesítés időpontja 9hó 20napja.
9hó 25napján kézbesítették ki.
Ami érdekes hogy a számlán szerepel az előző havi díj amit 9hó 01napon rendeztem időben,visszakapcsolási díj,2 sima felszólító levél díja amiből az egyik az időben rendezett számla felszólítása,és a ajánlott levél díja.Az időben rendezett számlát személyesen fizettem be nem postán ezért biztos hogy idejében teljesült.
A következő kérdésem hogy ha a csekket rendszeresen a befizetési határidő után postázzák a következő hónapban automatikusa +177ft felszólítólevelet postáznak aminek a kelte későbbi a befizetés napjától.Csak olyan megoldás van hogy mint eddig személyesen korábban bemegyek és a számla kiérkezése előtt befizetem?(banki automatikus átutalás nem felel meg nekem) Mert ha megvárom a számlát ami később érkezik mint a határidő automatikusan ráfizetek emiatt.
A kirendeltségen is elmondom majd mindezt.
Az érdekelne főleg hogy visszakapcsolásért a szolgáltatás korlátozása esetén is szokás fizetni?
Szia!
A visszakapcsolási díjat általában akkor számolják fel, ha a kártyád van felfüggesztve, akár számla tartozás miatt, akár a Te kérésedre.
HOgy szolgáltatás korlátozásakor miért számolták fel, azt kérdezd meg az ügyfélszolgálaton. Max. jóváírják, ha tévedés történt.
Ha felkészülten akarsz menni a kirendeltségre, akkor olvasd el a szerződésed és az ÁSZF-et is alaposan, abban benne kell, hogy legyen a válasz.
Igen sajnos az 2 dupla oldalas kisbetűs A4-es lap.
Sima modemes internetszolgáltatás semmilyen más szolgáltatás nincs mellé.
A korlátozás szó zavar meg engem mert szolgáltatás kikapcsolás nem egyenlő a korlátozással mert az is egy minimum szolgáltatást takar.
Sajnos tényleg csak a szerződés nagyítóval történő átnézése ami célravezető bár nekem nagyon zavaros a szövege sajnos.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!