Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A tigáz visszaköti e addig a...

A tigáz visszaköti e addig a gázt, amig nincs befizetve a ki és a visszakapcsolási díj?

Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
nem
2012. okt. 19. 13:17
 2/9 A kérdező kommentje:
ezt eddig én is így gondoltam,de nekem kikötötték,rá egy hétre minden szó nélkül bekötötték. Jelze jogtalan volt szerintem a kikötés. aztán most meg követelik tőllem a 2*18665FT-ot.,mondván,mivel a hátralékomat kifizettem ezért a rendszerük automatikusan elinditja a visszakapcsolást.érdekes egy szolgáltató sem adja vissza addig a szolgáltatást amíg nincs befizetve a díja.utólag lehet követelni?
2012. okt. 19. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Érdekes.

Szüleimnek kötötték ki,de csak az után kötötték vissza,miután a hátralék és a ki és bekötési dij be lett fizetve.

2012. okt. 19. 15:15
 4/9 A kérdező kommentje:
na pont ezért kérdeztem,mert gondoltam,hogy az én esetemben nem helyesen jártak el.már sok levelet küldtem nekik ez ügyben,de csak fújják a magukét,hogy fizessek.a fogyasztóvédelemhez fogok fordulni
2012. okt. 19. 16:09
 5/9 anonim válasza:
Amig nincs befizetve a hatralek es a visszakapcsolas ara addig a ki sem jonnek.
2012. okt. 20. 16:38
 6/9 A kérdező kommentje:
nekem-az én gpndolatom szerint-jogtalan volt a kikötés,ezt még aznap du.tán jeleztem is az ügyfélszolgálatukon,de természetesen ott nem adtak nekem igazat.aztán egy hét múlva minden szó nélkül visszakapcsilták a gázt.gondoltam belátták h jogtalanul jártakel.örültem nagyon.de majd egy hét múlva kaptam egy kikapcsolási csekket 18665ft-ról,majd újra egy hét múlva bekapcsolási csekket ugyancsak 18665-ft-ról.azóta millió levelet elküldtem nekik,h nem fizetek mert sztem ez így nem helyes eljárás.de ők csak azt fújják h azért adták vissza a gázt mert a hátralékomat,jelzem csak a hátralékomat kifizettem,ezért a rendszerük automatikusan elindítja a visszakapcsolást.ki az aki ezt érti?itt csak a 2*18665ft számit semmi más.de azt várhatják
2012. okt. 20. 17:42
 7/9 Pér válasza:

A fogyasztóvédelemhez el se indulj! Én az ELMŰ-vel birkózok több mint egy éve. Az órám éveken át túlszámlázott, így több mint fél millió forinttal többet fizettem be a valós fogyasztásnál. (59%-al többet mért az órám)

Írtam a fogy.véd-nek, kétszer megbüntették az ELMŰ-t 50, illetve 200 ezer pénzre, de ettől még én nem kaptam vissza a fél milkámat. Megkérdeztem a fogyisokat, akik azt mondták, hogy nekik nincs jogosultságuk flszólítani a szolgáltatót, hogy fizessék vissza ami nekem jár. A helyes eljárás (a Te esetedben is) a körzeti Békéltető Testület. Ők rendelkeznek megfelelő jogosultsággal ahhoz, hogy a két felet egy asztalhoz ültessék és levezessék a vitás tárgyalást. Ha ez nem vezet eredményre, akkor marad a polgári peres eljárás.

Itt a link a Békéltető Testületek megyei elosztásáról:

[link]

Remélem sikerrel jársz. Egy forintot sem szabad elengedni, ami a Tiéd.

2012. okt. 21. 09:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítő infót.Eszemben sincs 40000ft-ot is csak úgy kifizetni,csak mert a tigáz azt hiszi h azt csinálhat a kisemberekkel amit csak akar.Nekem ez majdem az éves gázszámlám lenne,mivel csak főzni használom.Egy rohadt vasat nem kapnak az tuti és élni fogok az infóddal.Mégegyszer köszönöm
2012. okt. 21. 18:36
 9/9 anonim válasza:

Érdekes.

Nekem anno mikor ki kötték, a díjhátralék befizetése után egyből vissza is kapcsolták és csak később kaptam meg a ki-be kapcsolási díjról a csekket

2012. okt. 30. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!