Nincsen kicsit olcsóbb internet műholdasba?
Figyelt kérdés
Nekem csak internet kell, mert TV nem nézek és telefonálnom sem kell, ha kell valamelyiket arra ott a net és a skype. Olyan 4500-ig jó lenne egy böngészésre alkalmas korlátlan internet.
UPC és társai mindennel együtt adják, és azt 6000 ezer Ft-okat nem tudom megfizetni. No meg nincs is ide kiépítve se TV se telefon, mert zártkert részen laknánk jövőre. Mobilnetet próbáltam, ha ratyi az idő nem működik, nincs jel. Völgyben lakunk. Kicsit tanácstalan vagyok.
2013. szept. 26. 12:07
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és ezen amit belinkeltem a lakossági előtti kis karikát nem engedi bejelölni, hogy legalább azokat lássam, másnak se engedi?
2013. szept. 26. 12:08
2/6 anonim válasza:
Nem ajánlom a műholdas netet. Elég lassú, nagy a késleltetése és iszonyat drága. Ez tényleg azoknak való, akik tanyán élnek és 10 kilométeres körzetben nincs semmi. Főleg a feltöltés miatt ilyen drága, ugyanis a jelet vissza kell lőni a műholdra.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Nincs a közelben olyan lakóház, ahol van kábelnet vagy adsl? Meg lehetne úgy oldani, hogy elhelyeztek nála egy wifi routert, egy irányított antennát és fizettek neki picivel többet, amiért megengedi hogy tőle jöjjön vezeték nélküli net. Kell egy wifi router hozzátok is és szintén egy irányított antenna. Így 200 métert is át tudtok hidalni és marad 10-20 megabit sebesség. Jobban jártok, mintha 10 ezreket fizetnétek 2-4 megabites netért, ami nem működik ha kicsit beborul az ég.
5/6 A kérdező kommentje:
Idegen vagyok én itt a környéken. Nem ismerek senkit se. Nem tudom mit szólna bárki, ha idegenként odamennék egy ilyen kéréssel, net pedig kéne, mert hol iskolához, tanuláshoz, hirdetésekhez, hogy maszekoljak, meg így jő a tél, kertben se nagyon lehet csinálni semmit.
2013. szept. 26. 14:21
6/6 anonim válasza:
Szerintem szép szóval meg lehetne ezt tárgyalni. Meg kell állapodni, elmondani a problémád. Ha kell még szerződést is írtok és akkor jobban megbíznak benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!