Ebay rendelés? Valaki aki szokott rendelni?
Ebayről szeretnék rendelni egy alkatrészt,csak HongKongban és usa-ban találtam ilyen alkatrészt,máshol nem volt.
Paypal-om nincs,és nem is szetenék most.
Tud valaki segíteni,aki esetleg szokott rendelni innen?
Pár dolgot rendeltem már, eddig mindent megkaptam. Kínai volt, tehát a minőség nem minden esetben kifogástalan...
"Paypal-om nincs,és nem is szetenék most. "
Ha alszik enni se kér. Értsd: ha nem használod, nem kerül semmibe. Oké, kell hozzá kártya, amiről először levon 400 kemény magyar forintot. De ezt az első vásárlásnál felhasználhatod, nem vész el.
A Paypal nem az ordogtol valo :)
Nagyon hasznos eszkoz. A vilag minden tajan hasznaljak, es nemcsak fizetni lehet vele, hanem penzt is lehet fogadni. Pl. egy tavoli rokonod penzt akar neked kuldeni a sz.napodra; a PP a legegyszerubb leggyorsabb modja, es szamodra teljesen ingyen van. Akkor is ha penzt fogadsz es akkor is ha vasarolsz vele.
De ha nem hat nem. Kerdezz korul a szomszedban, ismik kozott, valakinek tutti van, es akkor o majd megrendeli neked, te meg odaadod nekik a penzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!