E-bay-ről rendelt már valaki?
Figyelt kérdés
Tudja valaki hogyan kell rendelni és fizetni és hogy lehet regisztrálni?? Nekem abszolút nem enged rendelni,(regisztrálni engedett) állandóan az adataimat akarja aktualizálni!2013. szept. 10. 12:26
1/4 soccerway válasza:
Igen, írd le pontosabban melyik része nem megy.
2/4 A kérdező kommentje:
egyik sem! Megvan mit akarok de, nem enged összeget beírni! Kell bankszámlaszám azonnal vagy mi?
Ezt szeretném rendelni
2013. szept. 10. 14:53
3/4 soccerway válasza:
Nyilván kell bankszámla ha neten akarsz vásárolni, utalni kell pénzt Paypalra, ebayen paypal a biztonságos fizetés eszköze így lehet kiszűrni a csalókat. Ennél a hirdetésnél
úgy látom licitálni kell, tehát kicsit nagyobb összeget kell beírnod mint ami ott éppen van.
4/4 A kérdező kommentje:
megtörtént de akkor ezekszerint kéne a bankszámlaszám, bár németül azt talán én is értem,de mintha nem írt volna ilyesmit!
2013. szept. 10. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!