Hogyan bizonyíthatom, ha nem érkezik meg az interneten rendelt áru (külföldről)?
Figyelt kérdés
Csak elméleti kérdés. Mi van, ha a másik fél igazolni tudja, hogy ő feladta a csomagot, de hozzám már nem jutott el. Ilyenkor mi lenne a teendő?2013. jún. 21. 23:19
1/2 anonim válasza:
Gondolom kínából rendelsz, ne nagyon aggódj ezen, nekem volt, hogy egy 3ezres csomag elkeveredett valahol, írtam egy levelet a feladónak, írta, hogy kérdezzek utána a postámon, megtettem, semmi, vártam még kicsit, mondtam neki, hogy csak nem jön. Egyből küldött egy másikat...
ennyi volt.
Azt megkaptam.
Azóta rendeltem kínából még vagy 10 alkalommal, mindig probléma nélkül ideértek. Most is várok két csomagot, meg pr napja is érkezett kettő :D
(nem, nem nagy bizniszekben utazom, mágnesek kellettek, meg hangszerépítéshez alkatrészek)
2/2 A kérdező kommentje:
értem, köszi :)
2013. jún. 22. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!