Youtube: "Észrevettük, hogy a videód képe esetlegesen remeg. Szeretnéd, hogy stabilizáljuk a képet? "
Érdemes stabilizáltatni a videót, vagy attól csak rosszabb lesz az összhatás?
Ki mit tapasztalt?
Érdemes. Nagyon is. Sokkal stabilabbnak fog tűnni, és tényleg eltűnik a kéz remegéséből adódó rossz képhatás.
DE !! Amennyiben a videón bármilyen utólagosan beillesztett felirat, vagy logó látható, akkor nem ajánlom !
Ilyenkor is stabilizálja a YT a videót, de a feliratok össze-vissza fognak úszkálni a képen.
Más esetben, ha nincs semmi extra a vidin, csakis ajánlani tudom !
Csak mert volt ott, hogy "előnézet", azt megnéztem, és homályosnak látszott a felvétel...
Ha stabilizálom, és mégsem tetszik, akkor visszavonható vagy újra fel kell tölteni?
A Videókezelőben, az adott videónál a Szerkesztés mellet a kis legördülő ablakban válaszd a "Javítások" lehetőséget.
A megnyíló ablakban látható lesz az Eredeti állapot visszaállítása.
Azt elfelejtettem, hogy a feltöltött videó hosszától függően, akár több óra is eltelhet mire feldolgozzák.
Úgyhogy , türelem ! :) :)
Köszi! Ez esetben kipróbálom!
Feldolgozzák? Mármint valaki élő személy teszi ezt ingyen és bérmentve???
Azt hittem automata dolog ez, ezért nem is mertem eddig kipróbálni. Hogy is van ez? :)
Igen feldolgozza a YT. automatikusan.
A "Feldolgozzák"-ot a YT.-ra mint képzeletbeli személyre értettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!