Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube: "Észrevettük, hogy a...

Youtube: "Észrevettük, hogy a videód képe esetlegesen remeg. Szeretnéd, hogy stabilizáljuk a képet? "

Figyelt kérdés

Érdemes stabilizáltatni a videót, vagy attól csak rosszabb lesz az összhatás?

Ki mit tapasztalt?

2013. szept. 5. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Érdemes. Nagyon is. Sokkal stabilabbnak fog tűnni, és tényleg eltűnik a kéz remegéséből adódó rossz képhatás.

DE !! Amennyiben a videón bármilyen utólagosan beillesztett felirat, vagy logó látható, akkor nem ajánlom !

Ilyenkor is stabilizálja a YT a videót, de a feliratok össze-vissza fognak úszkálni a képen.

Más esetben, ha nincs semmi extra a vidin, csakis ajánlani tudom !

2013. szept. 5. 14:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Csak mert volt ott, hogy "előnézet", azt megnéztem, és homályosnak látszott a felvétel...

Ha stabilizálom, és mégsem tetszik, akkor visszavonható vagy újra fel kell tölteni?

2013. szept. 5. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:

A Videókezelőben, az adott videónál a Szerkesztés mellet a kis legördülő ablakban válaszd a "Javítások" lehetőséget.

A megnyíló ablakban látható lesz az Eredeti állapot visszaállítása.

[link]

2013. szept. 5. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem, hogy a feltöltött videó hosszától függően, akár több óra is eltelhet mire feldolgozzák.

Úgyhogy , türelem ! :) :)

2013. szept. 5. 15:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi! Ez esetben kipróbálom!

Feldolgozzák? Mármint valaki élő személy teszi ezt ingyen és bérmentve???

Azt hittem automata dolog ez, ezért nem is mertem eddig kipróbálni. Hogy is van ez? :)

2013. szept. 5. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen feldolgozza a YT. automatikusan.

A "Feldolgozzák"-ot a YT.-ra mint képzeletbeli személyre értettem. :)

2013. szept. 5. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!