A 2 éves beagle kutyám vehmes, már csak pár napja van hátra, de ma észrevettük, hogy nyálkás váladék jön belőle. Ez normális ilyenkor?
Utolsó, jesszus, azt sem tudod ki fia borja... Azt sem tudod, hogy a szülők hogy néznek ki, és megvoltak e az egészségügyi szűrések.
Komolyan ennyire nem érdekel, hogy milyen kutya lesz a társad 10-15 évig? A lényeg, hogy ingyé legyen?
A normális válaszokat köszönöm szépen, erre voltam kíváncsi.
Képzeljétek el, rendszeresen járok vele orvoshoz, nem tudom miért kell egyből a legrosszabbat feltételezni, vagy magatokból indultok ki? Mivel elősször terhes a kutyám, hidd el én sem tudhatom ( 18 évesen), hogy mi ennek a menete, hiába néztem utána. "Aljas szaporító"? Ha ismernél sem mondhatnál rólam ilyet, valószínű azért tart az ország ott ahol tart, mert ilyen szemetek lakják, mint te!!
És valószínűleg azért tart itt az ország tele szerencsétlen "felesleges" menhelyi és gyepis kutyákkal, mert olyanok lakják, mint te..
Igaza van a többieknek, szaporító vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!