Sosem tudtam, hogy csak nekem van-e, két vérzés között, fehér váladék. Azt tudom hogy az elején ez az "előfutár", de nekem már 5 éve jött meg először, és azóta ilyen mindig van közte. Ez a normális? Vagy van valami oka?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 21:26
1/7 anonim válasza:
Nekem is van. Az ovuláció körül még több is lesz pár napig, ilyen tojás fehérje állagú aztán a ciklus második felében lecsökken, gyakorlatilag nincs is.
2/7 anonim válasza:
igen, a peteérés jele. Ilynekor a legtöbb nőnek nyúlós átlátszó, fehéres váladék van. A nyulosség miatt szokták is ugy hivni hogy tojásfehérje állagú folyás. Nekem pl a mensi elött is van pár nappal, de nem mindig. Az is normális ha egyzser van egyszer nincs. nem mindig egyformák a ciklusok, hormon szintek.
3/7 A kérdező kommentje:
de nekem mindig van, mindennap... állandóan kell kis betétet használnom
és nemértem hogy azok a lányok akik minden nap ilyen cérnatangában járnak, azok hogy oldják ezt meg?!
2013. ápr. 9. 22:59
4/7 anonim válasza:
Szinte minden nőnek van napi szinten folyása. Kinek több kinek kevesebb. Ha mêg tini vagy a mennyiség csökkenhet idővel. Anno nekem is több volt ma már nem kell tisztasági sem mert nem jön annyi! Amíg nem csip, viszket vagy nem nagyön büdös, nem sárgás zöld addig nincs gond! Ez a hüvelyed termrészetes tisztulása!
5/7 anonim válasza:
Egészen a klimaxig lehet naponta fehérfolyásod. Ez tisztítja és védi a hüvelyed a fertőzésektől. Az állaga változhat attól függően, hogy éppen hol tart a ciklusod.
7/7 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy van akinek nagyon picit van csak, a másiknak meg olyan erős mint pl. neked.
Teljesen normális ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!