Most akkor ez a váladék normális?
Először is, kedden megyek nőgyógyászhoz tablettát íratni, szóval kíméljetek a "húzzál doktorhoz, mert mi nem tudunk neked segíteni" című hozzászólásoktól.
Napközben normális, ha otthon vagyok.
De ha kimegyek a lakásból, akkor ha sokat sétálok, mozgok, sokkal több jön, és ilyen takonyszerűen összegyűlik a betéten. Szagtalan, törtfehér. Vizelettartási gondjaim is vannak, ezért a pisi kicsit néha elszínezi, ha hosszú távon nem jutok el wc-re.
Rá fogok kérdezni a dokinál, kenetet is vetetek, de addig is ötleteket várok. Ez egészséges?
Normális.
Nekem urológián szokták tudni megnézni indikátorral, 1 perc alatt megvan. Gyógyszertárban is lehet kapni, de elég drága. A hüvelyváladék PH-ja ha jó, akkor nincsen se bakteriális, se gombás megbetegedésed. Ha valami fertőzés van, akkor a PH nem jó.
És az is látszik az indikátoron, hogy savasabb vagy lugosabb, mint kéne, és abból rögtön tudni azt is, hogy bakteriális vagy gombás a fertőzés.
A nőgyógyászaton és az STD rendelésen (nemibeteg-gondozó) ezt a vizsgálatot nem tapasztaltam még, ott csak kenetet vesznek, és 2 hétig tenyésztgetik.:)
Addig meg nem tudod, kell-e kezelni és mivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!